Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ostapenko WTA rangā noslīd uz 16.vietu; igauniete Kontaveita pakāpjas uz otro pozīciju

Latvijas vadošā tenisiste Aļona Ostapenko Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā zaudējusi trīs pozīcijas un ieņem 16.vietu, bet uz otro pozīciju pakāpusies igauniete Anete Kontaveita.

Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova, kura nolēmusi ieturēt pauzi profesionālajā tenisā, zaudējusi desmit pozīcijas un ir 207.vietā.

Daniela Vismane rangā zaudējusi trīs vietas un šajā nedēļā ir 233.pozīcijā, par 17 pozīcijām atkāpusies Diāna Marcinkēviča (311.), kamēr Darja Semeņistaja pakāpusies par trim vietām (332.). Par trim vietām pozīciju rangā uzlaboja arī Kamilla Bartone (352.), Anna Ozerova pakāpusies par septiņām vietām (973.), Patrīcija Špaka zaudējusi trīs pozīcijas (1106.), Līgai Dekmeijerei kritums par 57 vietām (1199.), bet Margaritai Ignatjevai - vienas pozīcijas kāpums (1257.).

WTA ranga līderes godā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, no piektās uz otro vietu pakāpusies igauniete Anete Kontaveita, bet no ceturtās uz trešo vietu pacēlusies Paula Badosa no Spānijas.

Ceturtā rangā tagad ir tunisiete Onsa Žabēra, kas veikusi divu vietu kāpumu, bet no trešās uz piekto vietu noslīdējusi grieķiete Marija Sakari. No septītās uz sesto vietu pakāpusies baltkrieviete Arina Sabaļenka, bet aiz viņas seko čehiete Karolīna Plīškova, kurai vienas pozīcijas kāpums.

No 11.vietas uz astoto pacēlusies Džesika Pegula no ASV, bet desmitnieku nemainīgi noslēdz amerikāniete Daniela Kolinsa un spāniete Garvinje Mugurusa.

Lielāko kritumu no desmitnieka piedzīvoja Barbora Krejčīkova, kura no otrās pozīcijas atkāpās līdz 14.vietai.

Dubultspēļu rangā Ostapenko pakāpās par deviņām pozīcijām un tagad ieņem 21.vietu, Vismane zaudējusi piecas vietas un ieņem 213.pozīciju, bet Marcinkēviča pakāpusies par 11 pozīcijām un tagad ieņem 215.vietu. Septiņas pozīcijas zaudējusi Bartone (351.), par vienu vietu kāpums ir Semiņistajai (448.), Špakai (1065.) un Dekmeijerei (1068.), Ignatjevai izdevies pakāpties par divām vietām (1116.), Sevastova zaudējusi vienu vietu (1378.), Ozerova pakāpusies par divām vietām (1465.), bet Sabīne Rutlauka - par piecām (1718.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi