Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ostapenko WTA rangā pakāpjas uz 17.vietu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules vienspēļu rangā pirmdien ir pakāpusies par divām pozīcijām un ieņem 17.vietu.

Tikmēr dubultspēlēs Ostapenko atkāpusies par divām vietām un šobrīd ir devītajā pozīcijā.

2022.gada sezonas vērtējumā Ostapenko vienspēlēs pakāpās uz 18.pozīciju, bet dubultspēlēs ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku joprojām ieņem trešo vietu. Aizvadītajā nedēļā Ostapenko sasniedza Seulas "WTA 250" turnīra finālu, kurā piekāpās neitrālajai sportistei Jekaterinai Aleksandrovai (WTA 24.).

Vēl Daniela Vismane rangā pakāpusies par astoņām pozīcijām (266.), bet Darja Semeņistaja - par divām (286.), bet Diāna Marcinkēviča - par vienu (307.), bet sešas vietas atguvusi pauzi netisā paņēmusī Anastasija Sevastova (531.). Kamilla Bartone ir 13 pozīcijas zemāk (584.), Anna Ozerova zaudējusi 43 vietas (944.), deviņu pozīciju kāpums ir Līgai Dekmeijerei (1168.), kamēr Margarita Ignatjeva pakāpusies par astoņām vietām uz augšu (1400.). 

WTA ranga līderes godā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kura triumfēja ASV atklātajā čempionātā, bet otro vietu ieņem tunisiete Onsa Žabēra, kamēr trešā ir spāniete Paula Badosa,  kura šonedēļ rangā apsteigusi Igaunijas pirmo raketi Aneti Kontaveitu. Piekto vietu saglabā amerikāniete Džesika Pegula, bet sestā ir neitrālā sportiste Arina Sabaļenka, kas par pozīciju uz leju nobīdījusi grieķieti Mariju Sakari, astotā joprojām ir Koko Gofa no ASV, devītā - sezonu noslēgusī rumāniete Simona Halepa, bet labāko desmitnieku noslēdz Francijas sportiste Karolīne Garsija.

Dubultspēļu rangā Latvijas otrā rakete ir Marcinkēviča, kura pakāpusies par 13 vietām augstāk uz 220.pozīciju. Piecas pozīcijas zaudējusi Vismane (260.), par 63 vietām uz augšu pakāpusies Semeņistaja (329.), bet par piecām - Bartone (375.). Kāpums rangā arī pārējām Latvijas tenisistēm -  trīs pozīcijas ieguvusi Patrīcija Špaka (900.), desmit vietu kāpums ir Elzai Tomasei (945.), septiņas vietas atguvusi Dekmeijere (1028.), 53 pozīcijas augstāk ir Ozerova (1355.), 12 vietas atguvusi Ignatjeva (1340.), bet Denīzai Marcinkēvičai sešu vietu uzlabojums (1513.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi