Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ostapenko WTA rangā pakāpjas uz 17.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā pakāpusies par trim vietām un šonedēļ ieņem 17.pozīciju.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semiņistaja pēc rekorda sasniegšanas iepriekšējā rangā šoreiz piedzīvojusi kritumu par 17 vietām un ieņem 199.pozīciju.

Pagājušajā nedēļā Ostapenko startēja Romas "WTA 1000" sērijas turnīrā, kurā tika līdz pusfinālam.

Savukārt Semeņistaja aizvadītās nedēļas nogalē tika līdz ceturtdaļfinālam Bodrumas W-60 raudzes turnīrā.

Vēl Daniela Vismane piedzīvojusi 27 pozīciju kritumu un ieņem 333.vietu, bet Diāna Marcinkēviča atkāpusies par divām vietām uz leju un ieņem 390.pozīciju. Anna Ozerova pakāpusies par 13 pozīcijām augstāk un ir 966.vietā, kamēr Margarita Ignatjeva tikusi par sešām pozīcijām augstāk un ierindojas 1204.vietā. Tikmēr vietu WTA rangā zaudējusi Kamilla Bartone, kura iepriekšējā rangā bija 844.vietā.

WTA ranga pirmajā vietā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka un Džesika Pegula no ASV. Par divām vietām uz augšu pakāpusies Jeļena Ribakina no Kazahstānas, kura tagad ir ceturtā, aiz sevis nobīdot Francijas sportisti Karolīni Garsiju un Koko Gofu no ASV. Tunisiete Onsa Žabēra joprojām rangā ieņem septīto vietu, grieķiete Marija Sakari saglabā astoto vietu, neitrālā tenisiste Darja Kasatkina ir devītā, bet desmitnieku noslēdz čehiete Petra Kvitova.

Dubultspēlēs Ostapenko zaudējusi divas pozīcijas un tagad ieņem desmito vietu, bet Marcinkēviča ir vienu vietu augstāk un tagad ieņem 255.pozīciju. Tikmēr  Vismane atkāpusies par 22 vietām (268.), Semeņistaja (270.) piedzīvojusi deviņu vietu kritumu, Bartone (800.) zaudējusi 94 pozīcijas, Patrīcija Špaka un Elza Tomase (abām - dalīta 923.) - atkāpušās par trim vietām, Denīza Marcinkēviča (938.) zaudējusi deviņas pozīcijas, kamēr Ignatjeva ir par 209 vietām augstāk, kas ļāvis pakāpties uz 957.pozīciju, kamēr Ozerova (1388.) atpakāpusies par astoņām pozīcijām, bet Līga Dekmeijere saglabā 1528.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi