Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju; Semeņistaja pakāpjas uz 118.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabāja desmito vietu, bet Darja Semeņistaja pakāpusies par astoņām vietām augstāk uz 118.pozīciju.

Diāna Marcinkēviča atrodas vienu pozīciju augstāk nekā iepriekšējā rangā un ieņem 319.vietu, bet Anastasija Sevastova atkāpusies par četrām vietām un ir 382.pozīcijā.

Daniela Vismane ir noslīdējusi par trīs vietām zemāk (411.), Kamilla Bartone saglabājusi savu pozīciju (696.), bet Valērija Kargina ir par 16 vietām augstāk (1155.),  Margarita Ignatjeva - par 21 pozīciju augstāk (1209.), bet Anna Ozerova (1312.) - 22 vietas zemāk.

Ranga pirmajā desmitniekā no astotās uz septīto vietu pakāpusies grieķiete Marija Sakari, atstājot aiz sevis Džena Sjiņveņa no Ķīnas.

Līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko baltkrieviete Arina Sabaļenka, amerikāniete Korija Gofa, Jeļena Ribakina no Kazahstānas un amerikāniete Džesika Pegula. Sestā ir čehiete Markēta Vondroušova, bet devītajā pozīcijā ierindojas tunisiete Onsa Žabēra.

Dubultspēļu rangā Ostapenko saglabā 18.vietu, bet Semeņistaja zaudējusi četras pozīcijas (154.). Vismane pakāpusies par piecām vietām (169.), bet Marcinkēviča un Bartone ir pa vienu vietu augstāk un ierindojas attiecīgi 221. un 400.pozīcijā. Ignatjeva pakāpusies par četrām vietām (745.), Ozerova - par astoņām vietām (1153.), Marina Markina - par divām vietām (1234.), Kargina - par 119 vietām (1335.), bet Marija Semeņistaja noslīdējusi par septiņām pozīcijām (1561.).

Pasaules dubultspēļu ranga līdere ir taivāniete Suveja Sje, otrajā vietā ir viņas pāriniece beļģiete Elīse Mertensa, bet trešo vietu ieņem jaunzēlandiete Erina Ratlifa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi