Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ostapenko WTA rangā zaudē trīs pozīcijas; Semeņistajai rekords

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā zaudējusi trīs vietas un tagad ieņem 20.pozīciju.

Iespaidīgu kāpumu rangā veica Vimbldonas tenisa turnīra uzvarētāja čehiete Marketa Vondoušova, kura no 42.pozīcijas pakāpās uz desmito vietu, sasniedzot savu karjeras rekordu.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semiņistaja rangā atguvusi 37 vietas un pakāpusies uz 172.pozīciju, arī sasniedzot personīgo rekordu.

Vēl Daniela Vismane zaudējusi 11 pozīcijas (373.), Diānai Marcinkēvičai kritums par 12 vietām (398.), Anna Ozerova pakāpusies par 14 vietām (941.), bet Margarita Ignatjeva zaudējusi desmit vietas (1228.).

WTA ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Arina Sabaļenka un Kazahstānas tenisiste Jeļena Ribakina. Ceturto vietu joprojām ieņem amerikāniete Džesika Pegula, piektā ir francūziete Karolīne Garsija. Tunisiete Onsa Žabēra ieņem sesto vietu, aiz viņas atrodas Koko Gofa no ASV, bet no devītās uz astoto vietu pakāpusies čehiete Petra Kvitova, kurai seko grieķiete Marija Sakari un Vondroušova.

Dubultspēlēs Ostapenko zaudējusi vienu pozīciju un tagad ieņem 19.vietu, kamēr Semeņistaja pacēlusies par 47 vietām un sasniegusi personīgo rekordu arī šajā kategorijā, ieņemot 221.vietu.

Vismane veikusi kāpumu par 49 vietām (227.), sešu pozīciju kāpums ir Marcinkēvičai (273.), 16 vietas atguvusi Ignatjeva (866.), kamēr 63 pozīcijas zaudējusi Denīza Marcinkēviča (1057.). Ozerova pakāpusies par 46 vietām uz 1116.pozīciju, Bartone zaudējusi 51 vietu un ieņem 1391.pozīciju, bet Līgai Dekmeijerei 16 vietu kāpums un 1558.ailīte. Rangā vairs nav atrodamas Patrīcija Špaka un Elza Tomase.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi