Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Serēna Viljamsa savā oficiālajā atgriešanās mačā, spēlējot duetā ar māsu, zaudē dubultspēlē

Šī brīža planētas titulētākā tenisiste Serēna Viljamsa svētdien aizvadīja savu pirmo oficiālo spēli pēc vairāk nekā gada pārtraukuma, duetā ar māsu Venusu ciešot zaudējumu Federāciju kausa pasaules grupas pirmās kārtas dubultspēļu mačā.

Māsas Viljamsas dubultspēlē ar rezultātu 2-6, 3-6 zaudēja nīderlandietēm Leslijai Kerkovei un Demi Šūrsai.

Tiesa, amerikānietes jau bija nodrošinājušas uzvaru duelī, jo pirms tam Venusa Viljamsa vienspēlē ar rezultātu 7-5, 6-1 pārspēja Rihelu Ogenkampu.

"Ja godīgi, jūtos labāk nekā biju domājusi. Nezināju, ko sagaidīt. Man bija spēcīgas serves, lai gan tās nesasniedza savu mērķi," pēc mača teica Serēna Viljamsa.

Serēna Viljamsa pērnā gada izskaņā atgriezās tenisa apritē, paraugturnīra mačā zaudējot Latvijas zvaigznei Aļonai Ostapenko. Tika uzskatīts, ka titulētās amerikānietes atgriešanās turnīrs būs Austrālijas atklātais čempionāts, tomēr sportiste tajā izlēma nepiedalīties.

Savu iepriekšējos oficiālo maču Viljamsa aizvadīja pirms vairāk nekā gada, kad Austrālijas atklātā čempionāta finālā pieveica savu māsu Venusu, bet vēlāk viņa paziņoja par grūtniecību. Tādējādi amerikāniete nespēlēja visu atlikušo sezonu.

Serēna Viljamsa karjeras laikā izcīnījusi 23 Grand Slam vienspēļu titulus, bet pasaules rangā viņa pašlaik nav atrodama, jo nav spēlējusi vairāk nekā gadu.

ASV tenisistes aprīlī pusfinālā tiksies ar Franciju, kas ar 3-2 pārspēja Beļģiju. Savukārt otrā pusfinālā tiksies Vācijas un Čehijas tenisistes. Vācija ar 3-2 pārspēja iepriekšējās sezonas vicečempioni Baltkrieviju, kamēr Čehija ar 3-1 uzvarēja Šveici.

Kā vēstīts, Latvijas izlase, kurai palīdzēja pasaules piecpadsmitnieka spēlētājas Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova, pagājušajā nedēļā pārvarēja Eiropas/Āfrikas zonas pirmās grupas turnīru un kvalificējās "play-off" kārtai par vietu otrajā pasaules grupā.

Latvijas tenisistes aprīlī gaidāmajās pārspēlēs par vietu Federāciju kausa pasaules grupā cīnīsies pret Krieviju, Ukrainu, Kanādu vai Spāniju, pretinieces uzzinot otrdien izlozē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi