Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Serēna Viljamsa treniņus plāno meitiņas diendusas laikos

Pēc savas pirmās spēles Grand Slam turnīros māmiņas statusā amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa reportieriem atklāja, ka tagad treniņus plāno savas prioritātes, mazās meitiņas Olimpijas miega laikā.

Jau ziņots, ka Viljamsa otrdien izcīnīja uzvaru Francijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā. Pieredzējusī amerikāniete, kura WTA rangā pašlaik ir vien 451.pozīcijā, ar rezultātu 7-6 (7:4), 6-4 ne bez grūtībām pārspēja reitinga 70.numuru Kristīnu Plīškovu no Čehijas un otrajā kārtā tiksies ar ranga 17.numuru, austrālieti Ešliju Bārtiju.

"Esmu tik daudz atdevusi tenisam, un teniss man ir daudz devis, ka nevarētu būt tam vēl vairāk pateicīga. [Meita Olimpija] man ir prioritāte, tāpēc viss darbs pakārtots viņai," sacīja Viljamsa. "Jūtu, ka esmu uz pareiza ceļa. Esmu ieguldījusi ļoti daudz darba laukumā un ārpus tā. Tāda ir bijusi mana dzīve, un to patiesi esmu izbaudījusi."

"Domāju, ka serve man tagad ir labāka nekā pirms dažiem mēnešiem. Patiesi jūtu, ka es vēl daudz kur varētu kļūt labāka, jo ātrums un serve vēl nav tādi kā parasti," neslēpa Viljamsa.

Tiesa, Viljamsai tagad jāspēj sadalīt tenisistes un mātes pienākumi. "Ir paveicies, ka es varu plānot savu laiku, kamēr daudzām māmiņām nav tādu iespēju kā man."

"Es plānoju savu dienu ar to, ka treniņš ir nezināmais. Pavadu laiku kopā ar Olimpiju, bet, kad vēlos atkal trenēties, tas ir atkarīgs no viņas miega laika," atklāja titulētā amerikāņu tenisiste. "Sākumā šķita grūti apzināt šos laikus, taču vismaz tagad es zinu, ka ir noteiktas dienas daļas, kad varu pavadīt laiku ar viņu. Nevēlos, lai brīžos, kad viņai esmu vajadzīga, es nebūtu klāt."

Viljamsa nav slēpusi, ka vēlas uzvarēt Francijas atklātajā čempionātā un atgūt pasaules pirmās raketes nosaukumu, lai gan atzīst, ka teniss vairs nav viņas vienīgā prioritāte.

Viljamsa uzvarējusi 20 no pēdējā 21 Grand Slam mača, vienīgo zaudējumu ciešot 2016.gada ASV atklātajā čempionātā pret Kristīnas Plīškovas dvīņumāsu Karolīnu.

Jaunākā no māsām Viljamsām karjeras laikā izcīnījusi 23 Grand Slam vienspēļu titulus, pēdējo no tiem gūstot pērn Austrālijas atklātajā čempionātā, kas bija viņas beidzamais turnīrs pirms dzemdībām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi