Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Serēna Viljamsa vēlas izcīnīt vēl vismaz divus Grand Slam titulus

Amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa, kura karjeras laikā 23 reizes uzvarējusi Grand Slam vienspēļu turnīros, vēlas izcīnīt vēl vismaz divus šādus titulus, lai apsteigtu leģendāro Margarētu Kortu.

Trešdien žurnālā Vogue publicētajā intervijā Viljamsa pastāstīja, ka vēlas papildināt savu titulu krājumu Grand Slam turnīros un labot austrālietes Kortas 24 uzvaru rekordu tajos.

"Varbūt nevajadzētu teikt, taču to vajag paziņot spēcīgi - es pilnīgu noteikti vēlos vēl Grand Slam uzvaras. Diemžēl, bet es labi pārzinu rekordu grāmatas," teica 36 gadus vecā tenisiste. "Nav noslēpums, ka es raugos uz 25 uzvarām [Grand Slam turnīros]."

Kā zināms, Viljamsa oficiālā turnīrā nav spēlējusi kopš savas uzvaras pagājušā gada Austrālijas atklātajā čempionātā. Pēc meitiņas piedzimšanas 1.septembrī, viņa aizvadījusi tikai vienu paraugspēli – 30.decembrī Abū Dabī pret Aļonu Ostapenko, kurā Latvijas tenisiste uzvarēja ar 6-2, 3-6, 10:5. Pēc šī mača Viljamsa atzina, ka ir "ļoti tuvu", taču vēl nav tādā formā, lai startētu vajadzīgajā līmenī, tāpēc atsauca dalību šāgada Austrālijas atklātajā čempionātā, kas sākas pirmdien. Turnīru apritē viņa plāno atgriezties martā Indianvelsā.

"Bērna piedzimšana var palīdzēt. Kad esmu pārāk satraukta, es zaudēju spēles. Jūtu, ka satraukums pēc Olimpijas piedzimšanas ir pazudis," Viljamsa uzskata, ka māmiņas statuss viņai nāks tikai par labu.

Jaunā māmiņa atklāja, ka dzemdībās veikts piespiedu ķeizargrieziens, jo bērna sirdsdarbība pēc kontrakcijām bija kļuvusi bīstami lēna.

Nākamajā dienā pēc dzemdībām Viljamsai radās problēmas ar trombiem asinsvados, jo bija grūtības ar elpošanu. Vairāki trombi tika atrasti viņas plaušās un komplikācijas radīja vēdera hematoma.

Pēc atgriešanās mājās Viljamsa neesot sešas nedēļas kāpusi laukā no gultas.

Vēl šajā intervijā Serēna pastāstīja par sāncensību ar savu vecāko māsu Venusu. "Pēdējās savstarpējās spēlēs es pilnīgi neskatos uz vinu, jo satiekoties mūsu skatieniem es sāku justies slikti un nākamais, kas seko – ir zaudējums," sacīja Serēna.

"Domāju, la lūzuma punkts mūsu sāncensībā iestājas pēc tam, kad pārtraucu skatīties uz māsu," piebilda bijusī ranga līdere, kura šobrīd ir atkritusi uz 22.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi