Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sevastova un Ostapenko saglabā savas vietas WTA rangā

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova jaunākajā WTA rangā, kas publicēts pirmdien, saglabājusi savu rekordaugsto 11.vietu, kamēr Aļona Ostapenko ierindojas 21.pozīcijā.

Sevastova šomēnes sasniedza Pekinas WTA "Premier" turnīra finālu, bet Maskavas WTA "Premier" turnīrā viņa apstājās pusfinālā. Oktobrī parādītais sniegums viņai ļāvis no otrā desmita beigām pacelties uz 11.vietu, kas liepājniecei ir karjeras rekords.

Tikmēr Ostapenko iepriekšējo divu nedēļu laikā no 13.vietas atkāpās uz 21.pozīciju.

Sevastova šajā nedēļā piedalīsies sezonas otrajā svarīgākajā noslēguma turnīrā "WTA Elite Trophy", kamēr Ostapenko sezona ir beigusies.

Ostapenko septembrī zaudēja vietu ranga labāko desmitniekā, kur iepriekš viņa atgriezās augusta beigās, bet pirms tam starp desmit labākajām tenisistēm bija maija beigās, tomēr pēc tam neaizstāvēja Francijas atklātā čempionāta uzvarētājas titulu un atkrita uz 12.vietu, pēcāk vairākas nedēļas pēc kārtas ieņemot arī 11.pozīciju. Viņa starp pirmajām desmit tenisistēm iepriekš bija kopš pagājušā gada septembra.

Savukārt Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkēviča jaunākajā WTA rangā par 19 pozīcijām pakāpusies uz 334.vietu, bet 18 gadus vecā Daniela Vismane zaudējusi četras vietas un atgriezusies 569.pozīciju. Vēl Alise Čerņecka par trim vietām pakāpusies uz 933.pozīciju.

Aizvadītajā nedēļā norisinājās WTA sezonas noslēguma turnīrs, kas ieviesis nelielas pārmaiņas ranga pirmajā desmitniekā.

Reitinga galvgalī gadu noslēgs rumāniete Simona Halepa, otro vietu ieņem vāciete Angelika Kerbere, bet trešā ir Dānijas pārstāve Karolīna Vozņacka.

Par trim vietām uz ceturto pozīciju pakāpusies "WTA Finals" čempione Jeļina Svitoļina no Ukrainas, bet piektā tagad ir ASV atklātā čempionāta uzvarētāja Naomi Osaka no Japānas, kas zaudējusi vienu vietu. Tikmēr sesto vietu saglabā amerikāniete Sloeina Stīvensa, par divām vietām uz septīto pozīciju atkāpusies čehiete Petra Kvitova, kura ir priekšā savai tautietei Karolīnai Plīškovai. Devītā ir nīderlandiete Kiki Bertensa, bet pirmo desmitnieku noslēdz talantīgā krieviete Darja Kasatkina.

Šajā nedēļā tiks aizvadīts sezonas otrais svarīgākais noslēguma turnīrs "WTA Elite Trophy", kurā piedalīsies arī Sevastova.

Tikmēr dubultspēļu rangā Ostapenko saglabā 38.pozīciju, bet Sevastova par vienu pozīciju pakāpusies uz 57.vietu, kamēr Marcinkēviča par trim vietām atkāpusies uz 196.pozīciju. Vismane rangā ir 867.vietā, zaudējot trīs vietas, Alise Čerņecka ir 883.pozīcijā, zaudējot 16 vietas, bet Irina Ļapustina ieņem 1236.vietu, piedzīvojot sešu pozīciju kāpumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi