Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Tenisa eksperti: Ostapenko ASV atklātajā čempionātā ir bijusi neapturama

Gaidot Latvijas pirmās raketes Aļonas Ostapenko un amerikāņu tenisa spēlētājas Koko Gofas spēli ASV atklātajā čempionātā, septiņu Grand Slam titulu ieguvējs, Eurosport eksperts Matss Vilanders un septiņu Grand Slam titulu īpašnieks Džons Makinrojs dalās pārdomās par latvietes sniegumu turnīrā līdz šim.

“Latvijas tenisiste A.Ostapenko iziet tenisa laukumā un spēlē - viņai ir vienalga, ko par viņu padomās citi un kā viņa izskatīsies citu acīs. Pirms pieciem gadiem viņa pieteica sevi lielākajā tenisa skatuvē pasaulē un iznāca slavas starmešos no šķietamas nekurienes, kad uzvarēja Francijas atklātajā čempionātā. Mēs varam secināt, ka viņa ir lieliska un neatturama tenisiste, un viņas spēle šajā turnīrā ir bijusi vienmērīga un nosvērta,” skaidro eksperts Dž. Makinrojs.

Tikmēr M.Vilanders par A.Ostapenko spēli turnīrā saka: “A.Ostapenko ar savu spēles stilu līdz šim ir pierādījusi, ka spēle ātri un neparedzami - pretinieces nekad nevar paredzēt Aļonas nākamo kustību, bet zināms ir tikai tas, ka tenisa bumbiņas nāks viņām pretī ātri un asi. Es biju ļoti pārsteigts, kad poliete Iga Švjonteka, turnīra favorīte un planētas pirmā rakete, piekāpās Latvijas tenisa spēlētājai. Iga spēli iesāka labi, tomēr viņas līmenis mača gaitā pazeminājās un viņa sāka šaubīties par sevi un savu spēli. Manī ir liela cieņa pret A.Ostapenko serves prasmēm.”

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi