Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Tenisa līdzjutējiem iespēja bez maksas nokļūt uz Ostapenko un Sevastovas spēlēm Tallinā

Latvijas Tenisa savienība (LTS), pateicoties sadarbībai ar Pafcasino, nodrošina bezmaksas autobusu, kas februārī nogādās Latvijas kaislīgākos tenisa līdzjutējus uz Tallinā gaidāmajām Federāciju (FED) kausa Eiropas / Āfrikas zonas pirmās grupas spēlēm. Tajās Latviju pārstāvēs arī divas no valsts labākajām tenisistēm – Jeļena Ostapenko un Anastasija Sevastova, un klātienē būs iespēja vērot WTA Top 20 līmeņa spēles.

Jau ziņots, ka Federāciju kausa turnīrs norisināsies no 7. līdz 10. februārim, Tallink tenisa centrā Igaunijā. Federāciju kauss (Fed Cup) ir pasaulē lielākās sieviešu tenisa izlašu sacensības, kuras norisinās jau no 1963. gada un Latvijas izlasi šajā turnīrā pirmo reizi  pārstāvēs arī abas Latvijas tenisa zvaigznes Jeļena Ostapenko, un Anastasija Sevastova. Izlasē spēlēs arī Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane.

Latvijas tenisistēm spēles notiks katrā no dienām, kā arī jau zināms, ka grupu turnīrā Latvijas spēlētājas stāsies pretī Polijas, Turcijas un Austrijas pārstāvēm. Šī ir pirmā reize, kad Latvijas tenisa izlasē startēs divas WTA ranga TOP 20 spēlētājas, tādējādi iespēja, Latvijai iegūt augstu pozīciju turnīrā un iekļūt pasaules grupā, ir ļoti liela.

Lai atbalstītu mūsu tenisistes un klātienē vērotu pasaules augstākā līmeņa tenisu,  LTS aicina Latvijas tenisa līdzjutējus pieteikties kopīgam braucienam uz Tallinu februārī. Klātienē skatītājiem būs iespēja vērot cīņas ne tikai starp Eiropas, bet arī Pasaules ranga TOP spēlētājām, tostarp  klātienē just līdzi Aļonai Ostapenko  un Anastasijai Sevastovai, kuras ieņem attiecīgi 7. un 15. vietu WTA rangā.

Līdzjutējiem tiek apmaksāts autobuss, kas nogādās gan uz Tallinu, gan atpakaļ uz Rīgu. Autobuss būs līdzjutēju rīcībā arī visu turnīra laiku. Naktsmāju pakalpojumus gan tenisa līdzjutējiem būs jāapmaksā pašiem. Tūrisma operators Travel Art LV organizē viesnīcas centrā, kur visiem līdzjutējiem būs iespēja dzīvot vienkopus. Četras naktis trīszvaigžņu viesnīcā Tallinā izmaksās 120 EUR, dzīvojot divvietīgā istabā. Savukārt četrzvaigžņu viesnīcā, dzīvojot divvietīgā istabā, šis pats laika periods izmaksās 180 EUR.

Papildus informācija par naktsmītnēm: Travel Art LV,  Tālrunis 27717555, kā arī rakstot [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi