Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Tenisistam Lībietim pēc Ahileja cīpslas operācijas paredzama pat gadu ilga atlabšana

Latvijas vadošajam tenisa dubultspēļu speciālistam Miķelim Lībietim pēc ceturtdien ASV veiktās Ahileja cīpslas operācijas paredzama ilgstoša atlabšana, kuras dēļ viņš varētu izlaist pat visu nākamo sezonu.

Jau ziņots, ka Lībietis svētdien bija tuvu titulam ASV notikušajā Šarlotsvilas Challenger sērijas turnīra dubultspēļu sacensībās, finālā esot pārliecinošā vadībā. Tomēr Latvijas sportists guva smagu traumu un cīņu nespēja pabeigt.

Mediķi pēc tam konstatēja, ka latvietim ir plīsusi Ahileja cīpsla, tāpēc ceturtdien tika veikta operācija.

"Pēc dažām nedēļām es būšu gatavs sākt rehabilitāciju. Esmu gatavs šim izaicinājumam," sociālajos tīklos pauda Latvijas tenisists.

"Būs smagi, taču vēlos atgriezties un atkal būt tenisa kortos. Paldies visiem par atbalstu," saviem atbalstītājiem pateicās tenisists, kurš iepriekš paziņoja, ka tenisā atgriezīsies labāks nekā jebkad.

Tikmēr portāls sportacentrs.com vēsta, ka Lībietim atlabšana varētu prasīt no deviņiem mēnešiem līdz pat gadam, tāpēc ļoti iespējams viņš nākamajā sezonā nemaz nespēlēs.

Lībietis šosezon uz neilgu brīdi Ernestam Gulbim atņēma valsts pirmās raketes godu, taču tagad viņš ATP vienspēļu rangā ir tikai 921.vietā. Sezonas laikā viņš spēja tikt vien pie sešiem ranga punktiem, lielāku uzmanību veltot tieši dubultspēlēm. Tajās viņam klājies krietni labāk, jo šonedēļ viņš dubultspēļu rangā atrodas 174.vietā, kas ir jauns sportista rekords.

Lībietis karjeras laikā ticis pie diviem Challenger dubultspēļu tituliem - pirms trim gadiem latvietis duetā ar savu studiju pārinieku Hanteru Rīzu uzvarēja ASV pilsētā Noksvilā notikušajā turnīrā, bet pērn septembrī pārī ar Denisu Novikovu no ASV bija labākais turnīrā citā ASV pilsētā Kolumbusā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi