Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Veselības problēmu dēļ karjeru noslēgušais Marejs ticis pie "metāla gūžas"

Lielbritānijas tenisa zvaigznei Endijam Marejam šīs nedēļas sākumā veikta gūžas operācija. 31 gadu vecais Marejs, kurš jau pāris gadus cīnās ar veselības likstām, nesen paziņoja par profesionālā tenisista karjeras beigām. Tenisists toreiz preses konferencē sacīja, ka labprāt karjeru noslēgtu vasarā sev iemīļotajā Vimbldonas čempionātā, tomēr nu šķiet, ka šis scenārijs visdrīzāk nepiepildīsies.

"Vakardien no rīta man bija gūžas virsmas atjaunošanas operācija. Jūtos nedaudz "apbružāts", tomēr cerams, ka šīs būs beigas manām gurna sāpēm. Tagad man ir metāla gūža," sociālajā vietnē Instagram raksta Marejs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray) on

Marejs 2013. gadā kļuva par pirmo britu tenisistu 77 gadu laikā, kurš uzvarējis Vimbldonā, turklāt viņš kopā ar šveicieti Rodžeru Federeru, serbu Novaku Džokoviču un spāni Rafaelu Nadalu veidoja tā saukto "lielo četrinieku", kas ilgu laiku bija nopietnākais spēks pasaules tūrē.

Savas karjeras laikā Marejs prestižajā Vimbldonas čempionātā ir uzvarējis divreiz - 2013. un 2016. gadā, bet 2012. gadā viņš bija labākais arī ASV atklātajā čempionātā. Līdz ar šiem Grand Slam tituliem viņš savas karjeras laikā kopumā izcīnījis arī 45 ATP titulus.

Tiesa, pēdējos gados Marejs nav spējis izcelties ar labiem rezultātiem, turklāt traumas dēļ viņš bieži nevarēja spēlēt. No 2016. gada novembra līdz 2017. gada augustam brits bija pasaules pirmā rakete, bet pēc tam sākās lejupslīde rangā - gurna trauma traucēja uzrādīt augstvērtīgu sniegumu.

Marejs ir arī 2012. un 2016. gada olimpisko spēļu čempions vīriešu vienspēlēs, kā arī kopā ar Lielbritānijas izlasi 2015. gadā uzvarēja Deivisa kausā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi