Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +1 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Viljamsa un Federers sasniedz Indianvelsā notiekošo turnīru pusfinālus

Titulētie Venusa Viljamsa un Rodžers Federers ceturtdien Indianvelsā sasniedza tur notiekošo dāmu un kungu turnīru pusfinālus, piedevām Federers izcīnīja 16.uzvaru pēc kārtas, atkārtojot savu sezonas labāko sākumu.

ASV tenisiste Viljamsa WTA Premier turnīra ceturtdaļfināla mačā ar 6-3, 6-2 viegli uzvarēja spānieti Karlu Svaresu Navarro.

"Jūtos apmierināta ar savu spēli, lai arī man nebija nekāda īpaša plāna pirms šīs cīņas," atzina 37 gadus vecā amerikāņu tenisiste.

Turnīrā ar astoto numuru izliktā Viljamsa, kura iepriekšējā kārtā apstādināja Latvijas dāmu tenisa otro raketi Anastasiju Sevastovu, pusfinālā tiksies ar par sevi teju 17 gadus jaunāko Darju Kasatkinu no Krievijas.

Pasaules ranga 19.rakete Kasatkina aizvada lielisku turnīru, jo četrās spēlēs nav zaudējusi ne seta. Ceturtdien viņa ar 6-0, 6-2 sagrāva bijušo ranga līderi Angeliku Kerberi no Vācijas, bet iepriekšējā kārtā ar 6-4, 7-5 uzvarēja Karolīnu Vozņacki no Dānijas, kur vēl februārī bija planētas pirmā rakete.

Tikmēr vēl trešdien pusfinālu sasniedza arī ranga līdere Simona Halepa no Rumānijas, kā arī japāniete Naomi Osaka.

Savukārt vīriešiem Indianvelsas ATP Masters turnīra pusfinālā kā pirmie tika šveicietis Federers un horvāts Borna Čoričs.

Pasaules ranga līderis un pieckārtējais šī turnīra uzvarētājs Federers, kurš aizstāv arī pērn iegūto titulu, ar 7-5, 6-1 uzvarēja ranga 23.raketi Hjonu Čunu no Dienvidkorejas.

Panākums nozīmē, ka Federers arī pēc šī turnīra saglabās ranga līderpozīciju.

Federers šosezon vēl nav zaudējis nevienā cīņā, tagad izcīnot savu 16.uzvaru pēc kārtas, atkārtojot 2006.gada sasniegumu, kad sezonu arī sāka ar tikpat garu panākumu sēriju.

Šveicietis, kurš ir visu laiku vecākais pasaules ranga līderis, šogad uzvarējis Austrālijas atklātajā čempionātā un Roterdamas ATP World Tour 500 sērijas turnīrā, kā arī gada sākumā izcīnīja četras uzvaras Hopmena kausa izcīņā, kas gan nav ATP tūres turnīrs.

Hjons Čuns, kurš piekto reizi sešos šosezon aizvadītos turnīros sasniedza ceturtdaļfinālu, nākamajā nedēļā kļūs par Āzijas pirmo raketi, rangā apsteidzot japāni Kei Nišikori.

Tikmēr Čoričs, kurš rangā atrodams 49.vietā, negaidīti ar 2-6, 6-4, 7-6 (7:3) uzvarēja planētas devīto raketi Kevinu Andersonu no DĀR.

Čoričs šosezon Dohas un Dubaijas turnīros jau bija sasniedzis ceturtdaļfinālus, bet tagad līmeni augstākā turnīrā tika labāko četru skaitā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi