Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vozņacki: Pret Šarapovu tiek izrādīta nepieņemama labvēlība

Pret dopinga diskvalifikāciju izcietušo Krievijas tenisisti Mariju Šarapovu patlaban ASV atklātā tenisa čempionāta organizatori izrāda nepieņemamu labvēlību, uzskata dāniete Karolīna Vozņacki.

Pašlaik pasaules ranga piektajā vietā esošā Vozņacki ir sadusmota, ka viņas otrās kārtas spēle turnīrā risinājās vienā no parastajiem kortiem, kamēr pieckārtējā Grand Slam turnīru uzvarētāja Šarapova jau otro maču pēc kārtas aizvadīja centrālajā stadionā, kas nosaukts Artūra Eša vārdā, kaut viņa vien nesen atgriezās laukumā pēc diskvalifikācijas, kuru saņēma par dopinga lietošanu.

"Uzskatu, ka ar piekto numuru izliktas spēlētājas ielikšana piektajā kortā, turklāt vēlu vakarā nav pieņemami," teica Vozņacki, kura tāpat kā Šarapova savulaik bijusi pasaules ranga līdere, tomēr nekad nav uzvarējusi Grand Slam turnīrā.

"Paskatoties uz Centrālo kortu, pilnīgi saprotu notiekošo no biznesa puses. Tomēr ir apšaubāmi, ja Centrālajā kortā katru spēli iegūst aizvadīt kāds, kurš atgriezies no diskvalifikācijas par snieguma uzlabojoša dopinga lietošanu," izteicās dāniete. "Uzskatu, ka šis nav labs piemērs. Saprastu, ja kāds atgrieztos pēc savainojuma. Tāpat pasaules piektā rakete būtu pelnījusi ietilpīgāku arēnu nekā piekto."

"Beigu beigās spēli pārcēla uz 17.kortu, kas ir patiešām labs ar lielisku gaisotni, bet man šķiet, ka ir jāpadomā kā rīkoties nākotnē," stāstīja Vozņacki, kura otrās kārtas maču ar krievieti Jekaterinu Makarovu aizvadīja ceturtdien, kad bija ļoti saspringts spēļu grafiks, jo trešdien spēcīga lietus dēļ tika izspēlēti vien daži mači.

2009. un 2014.gada ASV atklātā čempionāta fināliste Vozņacki ceturtdien kļuva par ceturto pasaules ranga desmitnieka tenisisti, kura noslēgusi šī gada turnīru, jo viņa Makarovai piekāpās ar 2-6, 7-6 (7:5), 1-6.

 

Top komentāri

Bumbiņa
B
Vozņacki ir pilnīga taisnība, bet diemžēl dzīvē tradicionāli jaukiem un gudriem cilvēkiem ( spēlētājiem:) aiziet garām nekaunīgi melīgas cūkas...
tapec,ka
t
to visu apmaksaa krievu teroristu mafija?
Dopinga
D
problēma šai gadījumā ir mākslīgi radīta politikas dēļ. Meldonijs tika iekļauts aizliegto vielu sarakstā tikai tādēļ, ka mildronātu lieto krievu sportisti. Šarapova cieta netīrās jeņķu politikas dēļ.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi