Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Zināmas Ostapenko un Sevastovas pretinieces French Open dubultspēļu turnīrā

Latvijas labākās tenisistes Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova svētdien uzzināja savas pretinieces Francijas atklātā čempionāta dubultspēļu turnīrā.

Ostapenko dāmu dubultspēlē cīnīsies vienā pārī ar Krievijas pārstāvi Jeļenu Vesņinu, kura ir titulēta dubultspēļu meistare, trīs reizes izcīnot Grand Slam uzvarētājas titulu. Vesņina WTA dubultspēļu rangā ir augstajā dalītajā otrajā vietā, kamēr Ostapenko ieņem 46. pozīciju.

Latvijas un Krievijas dāmu duets, kurš ir izlikts ar desmito numuru, dubultspēļu pirmajā kārtā tiksies ar spānieti Sāru Sorrivesu-Tormo un rumānieti Soranu Kirstju.

Vesņina 2013. gadā French Open turnīrā duetā ar Jekaterinu Makarovu izcīnīja dubultspēļu turnīra uzvarētāju titulu, gadu vēlāk to pašu panākot arī ASV atklātajā čempionātā, bet pērn abas triumfēja arī Vimbldonas čempionātā.

Savukārt šogad Austrālijas atklātā čempionāta finālā Vesņina un Makarova cieta neveiksmi. Tiesa, Vesņina Austrālijā 2016. gadā triumfēja jauktajā dubultspēlē.

Tikmēr Sevastova dubultspēlē cīnīsies kopā ar Mendiju Minellu no Luksemburgas, pirmajā kārtā tiekoties ar Nadju Kičenoku no Ukrainas un Austrāliju pārstāvošo krievieti Anastasiju Rodionovu, kuras turnīrā izliktas ar 16.numuru.

Sevastova dubultspēļu rangā ir 120. vietā, kamēr Minella atrodama 791. pozīcijā.

Jau ziņots, ka Latvijas vadošā tenisiste Aļona Ostapenko pirms Francijas atklātā čempionāta, kurā viņai jāaizstāv pērn izcīnītais uzvarētājas tituls, saglabājusi savu rekordaugsto piekto vietu WTA vienspēļu pasaules rangā, kamēr Anastasija Sevastova pakāpusies par pozīciju augstāk uz 19. vietu.

Ostapenko titula aizstāvēšanu sāks jau svētdien, kad tiksies ar Ukrainas tenisisti Katerinu Kozlovu, kura rangā ir 67. vietā, salīzinājumā ar iepriekšējo nedēļu zaudējot vienu pozīciju.

Tikmēr Sevastova turnīrā iesaistīsies pirmdien vai otrdien, kad tiksies ar kolumbieti Marianu Dukē-Marinjo, kura pirms tam pārvarēja kvalifikāciju. Dukē-Marinjo rangā ir 112. vietā, salīdzinājumā ar iepriekšējo rangu pakāpjoties par pozīciju augstāk.

Savukārt vīru vienspēlēs jau 12. gadu pēc kārtas spēlēs Ernsts Gulbis, kurš pārvarēja kvalifikāciju, pamatturnīra pirmajā kārtā tiekoties ar Žilu Milleru no Luksemburgas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi