Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Rīgā viesosies leģendārā britu skrējēja Pola Redklifa

Latvijas galvaspilsētā Rīgā viesosies leģendārā Lielbritānijas skrējēja Pola Redklifa.

Atklājot Lattelecom Rīgas maratona pirmo sezonu Starptautiskās Vieglatlētikas federāciju asociācijas (IAAF) Zelta kvalitātes zīmē, viņa kopā ar Jeļenu Prokopčuku un citiem vadošajiem Latvijas vieglatlētiem 23.februārī uzstāsies atklāšanas forumā, skriešanas un veselīga dzīvesveida mīļotājiem atklājot savu uzvaru, motivācijas un pūliņu aizkulises.

Redklifu un Prokopčuku forumā papildinās arī Latvijas sporta zvaigznes un rekordisti Laura Ikauniece, Valērijs Žolnerovičs un virkne citu pazīstamu sportistu.

Redklifa ir visu laiku ātrākā garo distanču skrējēja pasaulē - viņas pasaules maratona rekords (divas stundas, 15 minūtes un 25 sekundes) nepārspēts palicis kopš 2003.gada. Britu sportiste lepojas ar trim uzvarām Londonas maratonā (2002., 2003., 2005.gadā), trim uzvarām Ņujorkā (2004., 2007., 2008.gadā), panākumu Čikāgas maratonā 2002.gadā, kā arī pasaules maratona, pusmaratona un citiem tituliem.

Forums notiks viesnīcā Radisson Blu Latvija, bet dalībai interesenti no šodienas var bez maksas reģistrēties Lattelecom Rīgas maratona mājaslapā.

Plānots, ka forumā piedalīsies vairāk nekā 700 skrējēju, un tas būs plašākais skrējēju saiets, uzsākot jauno sezonu. Skrējēji laipni aicināti piedalītos, lai smeltos iedvesmu, apmainītos ar pieredzi, kā arī satiktu pieredzējušus trenerus, uztura speciālistus un piemeklētu skriešanai piemērotu ekipējumu forumam paralēli notiekošajā maratona partneru EXPO.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pagājušajā gadā IAAF apstiprināja Lattelecom maratona atbilstību prestižajai Zelta kvalitātes zīmei. Zelta zīmē maratons pirmoreiz noritēs jau šogad, kļūstot par vienīgo maratonu Ziemeļeiropā, kas jebkad iekļauts pasaules prestižāko maratonu līgā kopā ar tādiem maratoniem kā Berlīnes, Tokijas, Londonas, Bostonas, Ņujorkas, Prāgas un citiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi