Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Šķēpmetējam Sirmajam veikta pleca operācija

Latvijas šķēpmetējam Zigismundam Sirmajam trešdien veikta pleca locītavas operācija, pēc kuras sportistam vajadzēs atlabt četrus līdz piecus mēnešus.

Sirmajam, kurš 2016.gadā kļuva par Eiropas čempionu, šī ir otrā pleca operācija, jo pirmā tika veikta 2016.gada nogalē. Lai gan šķēpmetējs cerēja sacensību apritē atgriezties jau pērn, tas viņam neizdevās, jo veselības saudzēšanas nolūkā tika pieņemts lēmums nestartēt vispār.

Sacensību apritē viņš atgriezās šī gada maijā, tomēr ar augstiem rezultātiem neizcēlās. Vēl jūlija beigās Sirmais startēja Latvijas čempionātā, taču pēc pirmā metiena no tālākās dalības atteicās, gūstot pleca traumu.

Trešdien Sirmajam tika veikta operācija.

"Pleca locītavas operācija noritējusi veiksmīgi, kas ļauj cerēt uz atgriešanos sektorā 4-5 mēnešu laikā," sociālajā vietnē Facebook rakstīja Sirmais.

Pirms diviem gadiem Sirmais Amsterdamā kļuva par Eiropas čempionu, bet šogad titulu aizstāvēt veselības problēmu dēļ nevarēja, lai gan šonedēļ Berlīnē notiekošajās Vecā kontinenta meistarsacīkstēs viņš varēja startēt ar īpašo ielūgumu, kas pienākas iepriekšējo sacensību uzvarētājiem.

Jau ziņots, ka trešdien Eiropas čempionāta finālsacensībās iekļuva Rolands Štrobinders, kurš kvalifikācijā uzrādīja septīto labāko rezultātu, kamēr Gatis Čakšs un Patriks Gailums palika attiecīgi 13. un 14.vietā, finālsacensību divpadsmitniekā netiekot.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi