Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Čehijas volejbolisti astotdaļfinālā sensacionāli aptur olimpisko čempioni Franciju

Čehijas vīriešu volejbola izlase pirmdien Ostravā emocionālā cīņā sasniedza Eiropas čempionāta finālturnīra ceturtdaļfinālu.

Čehijas volejbolisti astotdaļfinālā ar rezultātu 3-0 (25:22, 25:19, 34:32) uzvarēja Tokijas olimpisko spēļu čempioni Franciju.

Trešajā setā čehi atspēlēja vienu setbumbu, taču paši vēlāk neizmantoja astoņas mačbumbas pēc kārtas. Vienā no epizodēm, kad tika panākts divu punktu pārsvars, čehi jau metās laukumā un sāka uzvaras svinības, tomēr pēc videoatkārtojuma noskatīšanās punktu guva francūži un sets bija jāturpina.

Uzvarētājiem ar 18 punktiem rezultatīvākais bija Jans Hadrava, kurš divreiz izcēlās blokā, bet 15 punkti bija Lukāšam Vašinam. Francijai 20 punktus, trīs no tiem ar "eisiem", guva Žans Patrī, bet 12 punkti bija Ērvinam N'Gapetam.

Ceturtdaļfinālā Čehijai pretī stāsies 2019.gada vicečempione Slovēnija, kas ar 3-1 (25:20, 25:18, 19:25, 25:12) pieveica Horvātiju.

Slovēņiem 13 punktus guva Klemens Čebuļs, bet horvātiem 21 punktu sarūpēja Leo Andričs.

Sestdien kļuva zināms, ka ceturtdaļfinālā tiksies Polija un Krievija, bet svētdien savstarpējos mačus nodrošināja Itālija un Vācija, kā arī Nīderlande un Serbija. Latvijas volejbolisti nepārvarēja astotdaļfināla barjeru, zaudējot Itālijai.

Eiropas čempionāta finālturnīrs notiek Igaunijā, Somijā, Polijā un Čehijā, piedaloties 24 izlasēm, kas sadalītas četrās apakšgrupās. Izslēgšanas turnīrā iekļuva katras apakšgrupas četras labākās komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Merzļikinam un Blue Jackets sagrāve pret Jets

Graujošu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda, kas savā la...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi