Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Par Latvijas gada volejbolistiem atzīti Levinska un Petrovs

Svētdien notikušajā Latvijas kausā volejbolā par gada sportistiem tika atzīti un sveikti Deniss Petrovs un Marta Kamēlija Levinska, vēsta Latvijas Voljebola federācija (LVF).

Jau ziņots, ka RTU/"Robežsardzes" komanda svētdien triumfēja Latvijas kausā volejbolā vīriešiem. Rīdzinieki finālā ar 3-0 (25:15, 25:22, 25:20) pārspēja iepriekšējo trīs gadu uzvarētāju Jēkabpils "Lūšu" vienību. Tikmēr dāmu konkurencē "Rīgas Volejbola skola" ar rezultātu 3-2 (26:24, 25:21, 24:26, 21:25, 15:9) pārspēja "Jelgava"/LLU komandu.

Pirms abiem fināliem pieaugušajiem notika arī Latvijas kausa fināli U-19 grupas meitenēm un zēniem. Meiteņu grupā Normunda Lūša vadītā RVS komanda trīs setos uzvarēja Andra Vitauta Kļaviņa vadīto RVS vienību. Puišiem RVS volejbolisti četros setos guva virsroku pār Daugavpils BJSS puišiem.

Latvijas Kausa izcīņas noslēguma spēļu laikā tika paziņoti un sveikti 2019.gada Latvijas klasiskā un pludmales volejbola Gada titulu ieguvēji sportistu, treneru, komandu, tiesnešu un uzlecošo zvaigžņu kategorijās.

Par Gada volejbolistiem kļuva RVS spēlētāja Levinska un Ņižņijnovgorodas ASK sportists Deniss Petrovs, bet pludmales volejbolā titulus ieguva Anastasija Kravčenoka un Edgars Točs.

7 kategorijās balsošanas "summa" veidojās no trīs daļām - fanu balsojums internetā (40%), LVF valdes balsojums (30%) un mediju pārstāvju balsojums (30%), bet par 2019.gada treneriem un tiesnešiem balsošana tika veikta LVF komisiju ietvaros. Tādējādi par gada treneri klasiskajā volejbolā kļuva Uģis Krastiņš, bet pludmales volejbolā - Genādijs Samoilovs, kurš aizvadītajā nedēļā saņēma arī Latvijas gada labākā trenera apbalvojumu.

Tiesnešu kategorijā par Gada klasiskā volejbola tiesnesi pasludināts Ilgvars Ozoliņš, bet pludmales volejbolā - Egīls Tišanovs. 

Gada uzlecošās zvaigznes godu izpelnījās Zigurds Adamovičs no Jēkabpils vienības, kas tika atzīta par gada labāko komandu. Pludmales volejbolā labākās komandas godu ieguva Kravčenoka ar pārinieci Tīnu Graudiņu, kurš šovasar tika kronētas par Eiropas čempionēm, kā arī aizvadītajā nedēļā saņēma Latvijas labākās individuālās komandas balvu.

Kausa apbalvošanas ceremonijā piedalījās LVF valdes loceklis Andris Blaka un Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Sandis Riekstiņš. Katrs godalgotais laureāts ieguva īpaši izveidotu piemiņas balvu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi