Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bendika: Lai sasniegtu rezultātu iedzīšanā, vajadzēs šaut pilnīgi precīzi

Latvijas biatlonistei Baibai Bendikai, lai sasniegtu labu rezultātu iedzīšanā, vajadzēs šaut pilnīgi precīzi, pēc starta sprintā sarunā ar aģentūru LETA teica Bendika.

Jau ziņots, ka Bendika piektdien ieņēma 50.vietu Pekinas olimpisko spēļu 7,5 kilometru sprinta sacensībās. Pirmajā ugunslīnijā viņa neaizvēra vienu mērķi, bet otrajā netrāpīja divos.

"Kaut kur guļus bija nedaudz tehniska kļūda, pārlādējot ieķēros un tas izsita no ritma. Visticamāk, tāpēc tas viens bija garām. Stāvus centos šaut droši un pārliecinoši, bet trase ir diezgan smaga un kaut kā atkal neizdevās savākt sevi," stāstīja Bendika.

Arī ātrums trasē izpalika, jo biatloniste nejūtas savā labākajā fiziskajā formā.

"Sanāca pirms olimpiskajām spēlēm sanāca slimot, tāpēc trasē iet diezgan grūti. Ir izdevies atkopties, bet fiziski neesmu savā labākajā formā," teica Bendika.

Parīt viņai jāaizvada desmit kilometru iedzīšanas sacensības, taču olimpiskajās spēlēs cerētos rezultātus neizdosies sasniegt.

"Sākšu no salīdzinoši tālas pozīcijas. Atliek šaut tikai pa nullēm, lai sasniegtu rezultātu. Fiziski nekādā ziņā brīnumu nebūs, tāpēc jāizdara savs darbs šautuvē. Visi iepriekšējie čempionāti un galvenie starti man bija ļoti labi izdevušies, tāds mērķis bija arī šeit," savu startu olimpiskajās spēlēs komentēja Bendika.

Cēsniece 15 kilometru individuālajā distancē ieņēma 58.vietu un nav kvalificējusies 12,5 kilometru distancei ar kopēju startu. Olimpiādes noslēgumā viņai plānots piedalīties 30 kilometru sacensībās distanču slēpošanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi