Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Brāļi Šici sezonas pēdējā PK posmā kamaniņu braukšanā izcīna ceturto vietu

Latvijas kamaniņu sporta divnieks Andris un Juris Šici sestdien Vācijas trasē Altenbergā Pasaules kausa sezonas pēdējā, devītajā, posmā izcīnīja ceturto vietu. Šici divu braucienu summā finišēja pēc minūtes un 24,333 sekundēm, uzvaru guvušajiem vāciešiem Toni Egertam un Sašam Benekenam, kuri jau pirms šī posma bija nodrošinājuši sev triumfu Pasaules kausa kopvērtējumā, zaudējot 0,565 sekundes.

Savukārt no goda pjedestāla Latvijas duets, kuri sasniedza šosezon atkārtoti otro labāko rezultātu, atpalika 0,166 sekundes, taču ceturtā vieta ļāva pakāpties vienu vietu augstāk Pasaules kausa kopvērtējumā, kur Šici sezonu noslēdza piektajā vietā.

Šici šosezon vienā no posmiem bija otrie, bet sezonas pirmajā etapā arī ieņēma ceturto vietu.

Pēc pirmā brauciena Šici no trešās vietas atpalika tikai četras sekundes tūkstošdaļas, taču otro braucienu veica sliktāk, jo pieļāva kļūdas trases beigu daļā, tāpēc šoreiz par trešo vietu pacīnīties īsti neizdevās, braucienā ieņemot septīto vietu. Savukārt pirmajā braucienā brāļi nedaudz kļūdījās trases augšējā daļā, taču pēc tam brauca nevainojami un ilgu laiku bija līderi.

Egerts un Benekens divu braucienu summā par 0,358 sekundēm pārspēja amerikāņus Metu Mortensenu un Džeisonu Terdimanu, bet trešais palika Vācijas duets Robins Johaness Gīke un Dāvids Gamms, kuri līderiem zaudēja 0,399 sekundes.

Tikmēr Kristens Putins un Imants Marcinkēvičs ieņēma 16.vietu, no uzvaru guvušajiem vāciešiem atpaliekot 1,332 sekundes. Pēc pirmā brauciena viņi bija 15.pozīcijā, bet otrajā uzrādīja 18.labāko laiku, summā noslīdot pozīciju zemāk.

Savukārt Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš pirmajā braucienā rupji kļūdījās un bija pēdējā vietā 24 ekipāžu konkurencē, taču otrajā startā viņi spēja apsteigt divas ekipāžas un sacensības noslēdza 22.vietā, no uzvarētājiem atpaliekot 2,482 sekundes.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi