Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Cauce sezonu noslēdz ar piekto vietu sacensībās Altenbergā

Latvijas kamaniņu braucēja Elīza Cauce svētdien izcīnīja piekto vietu Altenbergas trasē, Vācijā, notiekošajā Pasaules kausa izcīņa kamaniņu sportā sezonas noslēdzošajā, devītajā, etapā. Šis kļuva par Cauces labāko rezultātu šosezon, jo līdz šim viņai labākā bija septītā vieta sacensībās Kēnigszes trasē.

Zīmīgi, ka latvietei šī trase ir veiksmīga jau otro gadu pēc kārtas, jo pērn viņa tur notikušajā Pasaules kausa etapā, kas vienlaicīgi bija arī Eiropas čempionāts, pēc pirmā brauciena atradās līderpozīcijā un noslēgumā izcīnīja otro vietu. Pēc tam Cauce pērn palīdzēja komandai gūt otro vietu arī stafetē.

Svētdien pēc pirmā brauciena Cauce bija ceturtajā vietā, esot vien aiz trim vācietēm. Otrajā braucienā viņa uzrādīja devīto rezultātu, tomēr summā atkāpās tikai vienu pozīciju, nokļūstot aiz lielisku otro braucienu aizvadījušās krievietes Tatjanas Ivanovas.

Divu braucienu summā sacensībās triumfēja Pasaules kausa titulu jau iepriekš garantējusī Natālija Geizenbergere, kura par 0,071 sekundi apsteidza Tatjanu Hifneri, bet par 0,186 sekundēm Dajanu Eitbergeri/

Savukārt Cauce summā piekāpās uzvarētājai par 0,583 sekundēm.

Pamatsacensībās piedalījās arī Ulla Zirne, kura pirmajā braucienā uzrādīja 16.rezultātu, bet otrajā bija piecpadsmitā ātrākā un šo vietu izcīnīja arī summā. Viņa uzvarētājai zaudēja 1,661 sekundi.

Turpinājumā svētdien plkst.13.40 pēc Latvijas laika tiks dots starts komandu stafetei, kur Latvija joprojām pretendē uz otro vietu sezonas noslēguma kopvērtējumā. Sacensību gaitai tiešraidē varēs sekot līdzi televīzijas kanāla Best4sport TV tiešraidē.

Iepriekšējā Pasaules kausa posmā, kas pirms nedēļas notika 2018.gada olimpisko spēļu trasē Phjončhanā, Dienvidkorejā, labākā no latvietēm bija Zirne, kura ieņēma septīto vietu, kamēr olimpiskā medaļniece Cauce palika 11.vietā.

Dienvidkorejā startēja arī Kendija Aparjode, kura pirmajā braucienā krita un palika bez rezultāta, piedevām guva traumu, kas viņai neļāva startēt šajā Pasaules kausa etapā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi