Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Eidukai sarežģījumi pirms pasaules U23 čempionāta

Gatavojoties pasaules U23 čempionātam, kas nākamnedēļ sākumā sāksies Somijas pilsētā Vuokati, pāris nepatīkamus momentus piedzīvojusi Patrīcija Eiduka. Latvijas vadošā distanču slēpotāja tomēr beigu beigās ir nokļuvusi Somijā un atlikušās sešas dienas turpinās gatavošanos čempionātam, informē slēpotājas pārstāvis Ivars Bācis.

Pēc ļoti labi aizvadītā un teicami noslēgtā “Tour de ski” Patrīcija Eiduka vienu nedēļu pavadīja Latvijā, lai nedaudz atpūstos pēc ļoti smagās slodzes, bet pēc tam turpinātu gatavošanas pasaules čempionātam junioriem un U23 grupai. Patrīcija 17.janvārī devās uz Itāliju, lai trenētos augstkalnes apstākļos Alpos. Pirmās problēmas radās jau pēc ielidošanas, jo izrādījās, ka bagāža un inventārs ir aizceļojuši kur citur. Cerēto ne vairāk kā pāris dienu vietā bagāža ar inventāru tika piegādāta tikai pēc pusotras nedēļas – 28.janvārī. Un šeit bija tas tipiskais gadījums, ka tika zvanīts un jautāts, bet neviens neko īsti pateikt nevar.

Labi, ka izpalīdzēja Polijas komandas biedrenes, un bija ar ko trenēties. Taču tik un tā vienpadsmit dienas no kopumā sešpadsmit Toblahā nācās trenēties ar svešu inventāru, kas tomēr atstāj iespaidu uz treniņu procesu. Turklāt janvāra otrajā pusē sāka iestāties ķermeņa nogurums no milzīgās slodzes janvāra sākumā “Tour de ski”.

Kad pāris dienas slēpotāja no Vecbebriem beidzot bija patrenējusies Itālijā ar savu inventāru un grasījās lidot uz Somiju, sākās nākamās problēmas. Pasaules kausa kopvērtējumā distancē trīsdesmitniekā esošo latvieti un viņas poļu komandas biedrenes neielaida lidmašīnā, mēģinot pamatot, ka neesot Somijas atļaujas ielidot. Līdz ar to nācās meklēt citus nokļūšanas variantus un braukt ar vilcienu uz Prāgu un no turienes lidot uz Somiju. Pēc šiem “piedzīvojumiem” lidostā un nervu pabendēšanas, Patrīcija daudz ilgāku laiku ceļā tomēr ir veiksmīgi nokļuvusi Somijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi