Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

FOTO: Olimpiskie fani no Krievijas jūt līdzi izlasei Phjončhanā

Krievu līdzjutēji Phjončhanas olimpisko spēļu hokeja mača laikā piektdien bija spiesti novākt lielformāta plakātus ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina attēlu, vēsta ziņu aģentūra AP.

Kā vēstīts, Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Olimpisko sportistu no Krievijas izlase piektdien Phjončhanas olimpisko spēļu turnīra B apakšgrupas mačā ar rezultātu 8:2 (2:0, 4:1, 2:1) sagrāva Slovēniju.

Mača laikā Krievijas līdzjutēji atritināja divus lielus plakātus ar Putina attēlu. Tiesa, desmit minūtes vēlāk apsardze līdzjutējiem lika tos atkal satīt.

Uz viena no tiem bija rakstīts "Ziemas sporta veidos neviens nav stiprāks par Krieviju", savukārt otrajā, šķiet, tika pausts atbalsts korejiešiem, kas nodarbojas ar krievu cīņas sporta paveidu sambo.

Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) četrgades nozīmīgākā sporta foruma laikā ļoti rūpīgi uzrauga, lai netiktu veikta jebkāda politiskā reklāma.

Kā zināms, decembrī SOK par valsts organizētu dopinga sistēmu piesprieda diskvalifikāciju visai Krievijas Olimpiskajai komitejai, kas tai liedz piedalīties Phjončhanas olimpiskajās spēlēs. Tiesa, Krievijas sportisti var startēt zem neitrāla karoga, bet uz viņu formastērpiem ir uzraksts "Olympic Athlete from Russia" jeb "Olimpiskais sportists no Krievijas".

Līdzjutēji ironizējuši arī par to, sagatavojot karogu "Olimpiskie fani no Krievijas" un nevairoties izmantot Krievijas karogus un dažādu fanu atribūtiku.


Ziemas olimpiskajām spēlēm Phjončhanā seko līdzi - Diena.lv/phjonchana2018

Top komentāri

Šamils
Š
Interesanti, ko jūt un uzvedas fani no citām Eiropas Savienības valstīm. Kaut kā stipri noturīga tradīcija sniegt pārsvarā to informāciju, kas saistīts ar boļševiku un cara impērijas paliekām.
vasja
v
РоSSия - империя лжи и зла
ekstāze
e
Daži aiz priekiem pēc mača pat bikses pār galvu novilkuši...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi