Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

FOTO: Melbārža četriniekam sestā un septītā vieta pirmspēdējos treniņos

Latvijas bobsleja pilots Oskars Melbārdis ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Arvi Vilkasti un Jāni Strengu ceturtdien uzrādīja sesto un septīto rezultātu pirmspēdējos treniņos pirms nedēļas nogalē gaidāmā starta Phjončhanas olimpiskajās spēlēs.

Latvijas kvartets trešajā treniņbraucienā trasi veica 49,43 sekundēs, kamēr dienas otrajā startā bija par 0,16 sekundēm lēnāki.

Tikmēr Oskars Ķibermanis ar stūmējiem Matīsu Mikni, Jāni Jansonu un Helviju Lūsi ceturtdienas braucienos bija attiecīgi 15. un 19.ātrākie 29 ekipāžu konkurencē.

Ātrākos laikus šajos braucienos uzrādīja Benjamins Maiers no Austrijas, kurš dienas pirmo braucienu veica 49,07 sekundēs, kā arī vācietis Frančesko Frīdrihs, kurš dienas otro startu veica 49,26 sekundēs.

Jau vēstīts, ka trešdien, kad tika aizvadīti pirmie divi treniņbraucieni, Melbārža kvartets abas reizes bija desmitais, bet Ķibermanim bija 11. un 19.labākais laiks.

Tiesa, treniņu braucieni nevar kalpot par objektīvu atskaites punktu sacensībās, jo sportistiem nereti ir dažādi atšķirīgi uzdevumi.

Noslēdzošie divi treniņbraucieni tiks aizvadīti piektdien, bet sacensības norisināsies sestdien un svētdien, katrā no dienām veicot pa diviem braucieniem.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Melbārža un stūmēja Jāņa Strengas divnieku ekipāža pirmdien izcīnīja bronzas medaļu Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, no zelta medaļām atpaliekot nieka piecas sekundes simtdaļas. Latvijai tā bija pirmā godalga šajā Olimpiādē.

Pirms četriem gadiem Sočos Melbārdis kopā ar Strengu, Dreiškenu un Vilkasti ieguva sudrabu, bet pēc Krievijas sportistu diskvalifikācijām viņiem jāpienākas zeltam.

Phjončhanas olimpisko spēļu noslēguma ceremonija notiks svētdien.


Ziemas olimpiskajām spēlēm Phjončhanā seko līdzi - Diena.lv/phjonchana2018

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi