Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Kamaniņu divnieks Šici izcīna augsto ceturto vietu PK sezonas pirmajā posmā

Latvijas kamaniņu divnieks brāļi Andris un Juris Šici sestdien izcīnīja augsto ceturto vietu Vācijas trasē Vinterbergā notiekošā Pasaules kausa sezonas pirmajā posmā.

Brāļi Šici pirmajā braucienā trasē devās vien kā priekšpēdējie, tomēr viņi veica atzīstamu braucienu un finišu sasniedza pēc 43,192 sekundēm, kas pēc pirmā brauciena viņiem jau tobrīd ļāva būt uzreiz aiz goda pjedestāla.

Savukārt otrajā braucienā Šiciem savu rezultātu neizdevās uzlabot, jo viņi finišēja pēc 43,345 sekundēm, kas gan summā ļāva saglabāt ceturto pozīciju.

Tikmēr par sezonas pirmā Pasaules kausa posma uzvarētājiem kļuva vācieši Toni Egerts un Saša Benekens, no kuriem latvieši atpalika par 0,632 sekundēm.

Savukārt visu goda pjedestālu aizņēma Vācijas kamaniņu braucēji. Otrajā vietā ierindojās Robins Johaness Gīke un Dāvids Gamms, kuri no uzvarētājiem atpalika par 0,382 sekundēm.

Tikmēr trešie bija pagājušās sezonas Pasaules kausa ieguvēji Tobiass Vendls un Tobiass Ārlts, no kuriem Šici atpalika par 0,111 sekundes.

Savukārt otra Latvijas ekipāža Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš sestdien izcīnīja 11. vietu, lai gan pēc neveiksmīga pirmā brauciena viņi ieņēma vien 17. pozīciju. No uzvarētājiem šis latviešu divnieks atpalika par 1,016 sekundēm.

Tikmēr trešā Latvijas divnieku ekipāža ar jaunajiem Kristenu Putinu un Imantu Marcinkēviču pirmajā posmā ierindojās 18.  vietā, veicot vienas pozīcijas kāpumu, salīdzinot ar pirmo braucienu.

Brāļiem Šiciem vieta pamatsacensībās pienācās automātiski, bet Gudramovičs/Kalniņš Nāciju kausā bija otrie, kamēr Putins/Marcinkēvičs ieņēma astoto vietu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka dāmu konkurencē sestdien Ulla Zirne izcīnīja astoto vietu, kamēr vairāk pieredzējusī Elīza Cauce bija 12. pozīcijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noslēdzies tradicionālais Stipro Skrējiens

Veiksmīgi noslēdzoties Latvijā lielākajam tautas izturības un piedzīvojumu pasākumam Optibet Stipro Skrējiens, kas pēc ilgāka pārtraukuma atkal notika Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā Zelt...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi