Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ķibermaņa četrinieku ekipāža Vinterbergā ieņem devīto vietu

Latvijas bobsleja pilots Oskars Ķibermanis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Intaru Dambi svētdien Vinterbergā ieņēma devīto vietu Pasaules kausa četrinieku ekipāžu sacensībās.

Mainīgos laikapstākļos notikušajās sacensībās uzvaru svinēja titulētais vācietis Frančesko Frīdrihs.

Pirmajā braucienā nepārspēts bija Frīdrihs, kura vadītais četrinieks finišēja 54,40 sekundēs, divas sekundes desmitdaļas zaudēja kanādietis Džastins Kripss un vēl viens Vācijas pilots Johanness Lohners, kamēr septiņas sekundes simtdaļas aiz trijnieka bija brits Breds Hols, kurš kopā ar partneriem iestūma visātrāko starta laiku.

Ķibermaņa četrinieks startā bija desmitais un finišā uzrādīja devīto rezultātu, 0,62 sekundes lēnāku par Frīdrihu.

Otrajā braucienā latviešu uzlaboja starta ieskrējienu un uzrādīja astoto rezultātu, bet finišā bija desmitie. Summā Frīdrihs bija 1,12 sekunžu attālumā.

Frīdrihs bija ātrākais arī otrajā braucienā, kamēr Hols pakāpās uz otro vietu, uzvarētājam zaudējot 0,42 sekundes. Vēl četras sekundes simtdaļas atpalika amerikānis Hanters Čērčs, bet vienu simtdaļu pirmajam trijniekam zaudēja Lohners.

Piedalījās 18 ekipāžas.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderis ar 1575 punktiem ir Frīdrihs, Kripss iekrājis 1346 punktus un ir otrais, bet trešajā vietā ar 1280 punktiem ir krievs Rostislavs Gaitjukevičs. Ķibermanim 1170 punkti dod sesto vietu, bet Dāvis Kaufmanis ar 236 punktiem ir 25.pozīcijā.

Posmos Insbrukā Ķibermanis četriniekos bija piektais un otrais, bet pēc tam Altenbergā viņš finišēja desmitais, un divos Vinterbergas posmos ieņēma astoto un 11.pozīciju. Pēdējās aizvadītajās sacensībās Altenbergā viņš ierindojās piektajā vietā.

Pagājušajā sezonā Pasaules kausā četriniekos notika tikai četras sacensības, un visās uzvarēja Frīdrihs. Oskara Melbārža četrinieks kopvērtējumā ierindojās astotajā, bet Ķibermanis - 23.vietā, startējot tikai vienā no četriem posmiem.

Jau ziņots, ka sestdien Ķibermanis kopā ar stūmēju Dāvi Spriņģi bobslejā divniekiem izcīnīja 11.vietu.

Pēc šīm sacensībām pēdējais posms janvāra vidū norisināsies Šveicē - Sanktmoricā, dalot arī Eiropas čempionāta medaļas. Sezonas noslēgums plānots februārī Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi