Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kļūdas braucienos mūsu kamaniņu stafetes komandai pirmo reizi šosezon neļauj kāpt uz goda pjedestāla

Latvijas kamaniņu sporta izlase ar Sigitu Bērziņu, Kristeru Aparjodu un divnieku Mārtiņu Botu/Robertu Plūmi sastāvā svētdien Sanktmoricā ierindojās ceturtajā vietā Pasaules kausa astotā posma komandu stafetē.

Uzvaru svinēja Vācijas komanda, kuras sastāvā bija Dajana Eitbergere, Makss Langenhans un Tobiass Vendls/Tobias Arlts, uzvarētājiem finišējot divās minūtēs un 51,031 sekundē. ASV komanda zaudēja 0,254 sekundes, bet Austrija atpalika 0,415 sekundes.

Bērziņa un Aparjods savos braucienos pieļāva kļūdas, kuru rezultātā latvieši uzvarētājiem zaudēja 1,376 sekundes.

Sezonas priekšpēdējās komandu stafetes sacensībās startēja astoņas izlases, bet pie ieskaitīta rezultāta tika septiņas, Itālijai par pāragru startu saņemot diskvalifikāciju.

Pirms sezonas pēdējā posma kopvērtējumā Latvijas komanda ar 415 punktiem ir stabilā otrajā pozīcijā, līderei Vācijai zaudējot 40 punktus.

Komandu stafete šogad Pasaules kausa posmos iepriekš notikusi četras reizes. Vistlerā uzvarēja Vācija, Latvijai finišējot otrajai, abos Siguldas posmos pārāki bija latvieši, Vācijai abas reizes finišējot otrajai, bet pirms divām nedēļām Altenbergā Latvijas sportisti ierindojās trešajā pozīcijā.

Pasaules čempionātā Latvijas komanda tika pie bronzas godalgām.

Jau ziņots, ka sestdien vīriešu divnieku sacensībās Mārtiņš Bots/Roberts Plūme izcīnīja trešo vietu, bet Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts ierindojās sestajā pozīcijā. Savukārt sieviešu divnieku sacensībās Viktorija Ziediņa/Selīna Zvilna arī tika pie bronzas, kamēr Anda Upīte/Sanija Ozoliņa finišēja astotajā pozīcijā. 

Vēl sestdien bija vīriešu vieninieku sacensības, kurās Kristers Aparjods ieņēma trešo vietu, Gints Bērziņš finišēja astotajā vietā un Kaspars Rinks ierindojās 11.pozīcijā. Svētdien sieviešu vieninieku mačos Sigita Bērziņa un Elīna Ieva Vītola bija ceturtajā un piektajā pozīcijā, bet Kendija Aparjode ierindojās septītajā vietā.

Nākamnedēļ sezonas noslēgums iecerēts Vinterbergā, kur sportisti sacentīsies no 24. līdz 26.februārim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi