Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Krievu skeletoniste Ņikitina uzvar Pasaules kausa trešajā posmā

Krievijas skeletoniste Jeļena Ņikitina piektdien Vācijas trasē Altenbergā guva uzvaru Pasaules kausa trešā posma sacensībās.

Līdz ar to šī Krievijas skeletoniste izcīnījusi otro uzvaru šosezon, jo viņa bija pirmā arī sezonas atklāšanas posmā Siguldā.

Ņikitina bija līdere jau pēc pirmā brauciena, bet pēc otrā brauciena, tajā uzstādot arī jaunu starta rekordu, viņa vadību tikai nostiprināja un otrajā vietā finišējušo vācieti Žaklīnu Lelingu apsteidza par 0,37 sekundēm.

Savukārt uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās cita krieviete Jūlija Kanakina, kura no tautietes atpalika teju sekundi.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc trim posmiem līdere ir Ņikitina, kura sakrājusi 642 punktus, bet otrā ar 619 punktiem ir Lelinga. Savukārt trešo vietu ar 602 punktiem ieņem cita vāciete Tīna Hermana, kura piektdien bija ceturtā.

Pirmajos posmos nav startējusi Latvijas skeletoniste Lelde Priedulēna, kura gatavojas nākamajam etapam, kas nākamnedēļ notiks citā Vācijas trasē Kēnigszē.

Vēlāk piektdien turpat Altenbergas trasē sacensības aizvadīs arī vīrieši, kur Latviju pārstāvēs brāļi Martins un Tomass Dukuri, kā arī Ivo Šteinbergs.

Vīriešiem pirmais brauciens sāksies plkst.15 pēc Latvijas laika, bet otrais - plkst.16.45. Sacensības tiešraidē pārraidīs Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanāls.

Nedēļas nogalē turpat Altenbergā uz starta dosies arī bobslejisti.

Nākamnedēļ notiks vēl viens etaps Vācijā, skeletonistus un bobslejistus uzņemot Kēnigszē trasei, pēc tam sportisti spēkosies janvārī Īglsas trasē Austrijā un Šveices kalnu kūrortā Sanktmoricā, bet sezona noslēgsies Ziemeļamerikā ar diviem posmiem Leikplesidā un Kalgari. Sezonas noslēgumā Vistleras trasē Kanādā norisināsies arī pasaules čempionāts, tam notiekot marta ievadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi