Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas bobsleja izlase sezonai gatavojas Rīgā

Latvijas bobsleja komanda treniņnometnē Rīgā turpina gatavošanos jaunajai sezonai, ziņo Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Sākoties mācību sezonai, izlase gan trenējas mazākā sastāvā nekā vasarā, jo vienībā ir gan vidusskolēni, gan studenti, saka izlases galvenais treneris Sandis Prūsis.

"Ar mums trenējas joprojām visi tie paši sportisti, kas ar mums bija arī pavasarī, izņemot Oskaru Ķibermani, kuram šovasar bija nepieciešama operācija," precizē Prūsis.

Komandā šobrīd netrenējas arī 20 sezonas bobslejam veltījušais stūmējs Intars Dambis.

Uz jautājumu par Dambi Prūsis atbild, ka "teicis viņš neko nav, bet, zinot viņa "personas kodu", domāju, ka viņš savu darbu pie mums ir godam padarījis".

11.novembrī Latvijas bobslejisti aizvadīs pirmos oficiālos treniņbraucienus pirms Eiropas kausa sezonas atklāšanas posma Lillehammeres trasē Norvēģijā.

Jau ziņots, ka Pasaules kausā pirmie trīs posmi notiks Ziemeļamerikā, uz kurieni Latvijas izlase izlēmusi nedoties, tā vietā piedalīties pirmajos trīs Eiropas kausa posmos - Lillehammerē, Vācijas trasē Altenbergā un Austrijas trasē Īglsā.

"Mēs lēmām, ka labāk mūsu komandai sezonu būs sākt Eiropas kausā, jo mēs nebūsim divās daļās, bet visi vienā lielā komandā. Šādi turpināsim strādāt vismaz līdz decembra vidum un startēsim vismaz ar trim komandām, pilota vietas ieņemot Emīlam Cipulim, Dāvim Kaufmanim un Jēkabam Kalendam," pauž Prūsis.

Jaunajā sezonā divi sacensību etapi tiks aizvadīti arī Siguldas trasē. Janvāra vidū te risināsies Eiropas kausa posms, bet februārī - Pasaules kausa pēdējais posms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi