Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Latvijas kamaniņu braucēji paliek bez medaļām PČ Sprinta kausā divniekiem

Latvijas kamaniņu sporta divnieku ekipāžas piektdien Sprinta kausā, kas notika olimpiskajā Soču trasē, nespēja precīzi veikt braucienus, kā rezultātā neizdevās izcīnīt godalgotas vietas.

Uzvaru sacensībās svinēja mājinieki Aleksandrs Deņisevs un Vladislavs Antonovs, kuri finišēja ar laiku 31,281 sekunde. Viņi par 0,45 sekundēm apsteidza itāļus Emanuelu Rīderu/Simonu Kainsvalderu, bet bronzu izcīnīja vācieši Tobiass Vendls un Tobiass Arlts.

Uzreiz aiz goda pjedestāla palika Pasaules kausa līderi Tonijs Egerts/Saša Benekens, bet aiz viņiem sekoja mājinieki Vsevolods Kaškins/Konstantīns Koršunovs.

Latviju šajās sacensībās pārstāvēja brāļi Juris un Andris Šici, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, kā arī Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs.

Visveiksmīgākais starts padevās brāļiem Šiciem, kuri neraugoties uz nelielu tehnisko brāķi, spēja izcīnīt septīto vietu, līderiem piekāpjoties par 0,123 sekundēm.

Soču trase Sprinta kausā par sarežģītu izrādījās vairākām ekipāžām. Starp tām bija arī vācieši Robins Geke un Dāvids Gamms, Putins/Marcinkēvičs, kā arī Gudramovičs/Kalniņš, visām pieļaujot tehniskus brāķus. Putins/Marcinkēvičs ierindojās 13.vietā, bet pozīciju zemāk bija Gudramovičs/Kalniņš.

Sprinta kausa sacensībās piedalās tikai 15 ekipāžas.

Līdz šim Sprinta kausā veiksmīgākie starti padevušies Šiciem, kuri Leikplesidā izcīnīja uzvaru, Vistlerā ierindojās sestajā pozīcijā, bet Siguldā bija dalītā otrajā vietā. Gudramovičs/Kalniņš pirmajā Sprinta kausā izcīnīja sesto vietu, otrajā - devīto, bet Siguldā viņi ierindojās pēdējā, 15.pozīcijā. 

Tikmēr Putins/Marcinkēvičs Leikplesidā ierindojās 13.vietā, Vistlerā Sprinta kausā viņi nestartēja, bet Siguldā izcīnīta uzvara.

Šosezon Pasaules kausā Sprinta sacensības vairs nav paredzētas. Brāļi Šici ar sasniegtajiem rezultātiem kopvērtējumā izcīnīja uzvaru, bet Gudramovičs/Kalniņš ieņēma desmito pozīciju.

Pagājušajā gadā pasaules čempionāta Sprinta kausa sacensībās brāļi Šici izcīnīja ceturto vietu, bet Putins/Marcinkēvičs ierindojās 12.pozīcijā.

Plkst.13.30 uz starta dosies dāmas. Latviju pasaules čempionātā dāmu konkurencē pārstāvēs visas vadošās sportistes - Ulla Zirne, Kendija Aparjode un Elīza Cauce. Savukārt nepilnu stundu vēlāk uz starta dosies arī vīri, kur Sprinta kausā Latviju pārstāvēs Kristers Aparjods un Kristens Riks Rozītis, kuri kvalifikācijā bija starp 15 ātrākajiem sportistiem.

Sestdien pasaules čempionāts turpināsies ar divnieku sacensībām, bet vēlāk trasē dosies dāmas.

Pēc pasaules čempionāta sportisti sezonu turpinās ar Pasaules kausa astoto posmu februāra otrajā pusē, kas norisināsies Altenbergā, Vācijā. Savukārt noslēdzošais devītais posms tiks aizvadīts Kēnigszē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi