Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas ratiņkērlinga izlase turpina krāt uzvaras pasaules čempionātā

Otrdien, 5. martā, Latvijas ratiņkērlinga izlase pasaules čempionāta A divīzijā Skotijā aizvadīja divas spēles. Dienas pirmajā pusē viņi piekāpās Krievijas izlasei ar 4:7, bet vakara spēlē pārspēja Koreju ar 7:6.

Krievijas izlase uz šo pasaules čempionātu ieradusies jauna skipa Andreja Meščeriakova vadībā salīdzinājumā ar pēdējo pasaules čempionātu 2017.gadā, kurā šī čempionāta četri izlases spēlētāji izcīnīja sudraba medaļas. Krievijas izlasei pēdējos trīs pasaules čempionātos izdevies ierindoties starp pasaules trīs spēcīgākajām komandām, līdz ar to arī šajā čempionātā uzskatāma par vienu no favorītēm. To apliecināja arī spēles sākums pret Latvijas izlasi, kad jau otrajā endā viņiem izdevās paņemt piecus punktus, izvirzoties vadībā ar 5:1. Šo starpību mūsu izlasei izdevās sadeldēt tikai līdz -3 punktiem, jo rezultātu izlīdzināt neļāva lielais kļūdu skaits visas spēles garumā. Tas diemžēl noveda pie zaudējuma ar 4:7.

Vakarā Latvijas izlase tikās ar Koreju, kurai tā pat kā mūsējiem līdz šai spēļu kārtai pa divām uzvarām un diviem zaudējumiem. Spēles sākums izvērtās līdzīgs. Komandas līdz pat ceturtajam endam neatdeva vairāk pa punktam endā. Ceturtajā vienu nozogot, Latvijas izlase izvirzījās vadībā ar 3:1. Neveiksmīgs mūsējiem izvērtās sestais ends, kur pretinieks nozaga četrus punktus, panākot 6:3 savā labā. Tomēr jau nākamajā endā izdodas šo starpību sadeldēt līdz 6:6. Pēdējā endā veiksme mūsu komandas pusē, kad izdodas nozagt punktu (7:6), kas atnes trešo uzvaru šajā čempionātā.

Pēc nospēlētām trīs sacensību dienām Latvijas izlase ar trim uzvarām un diviem zaudējumiem kopā ar Ķīnu, Krieviju, Skotiju un ASV dala trešo vietu kopvērtējuma tabulā, bet pirmo pozīciju ieņēmušas Norvēģija un Šveice, katrai pa četrām uzvarām un vienam zaudējumam.

Latvijas izlases sastāvs: Poļina Rožkova, Sergejs Djačenko, Agris Lasmans, Ojārs Briedis, treneris – Arnis Veidemanis, fizioterapeite – Signe Rinkule.

Latvijas ratiņkērlinga izlases spēles (pēc Latvijas laika):
U 7:6 – Kanāda
Z 4:7 – Ķīna
U 8:7 – Skotija
Z 4:7 – Krievija
U 7:6 – Koreja
06.03. 11:00 – Šveice
06.03. 21:00 – Vācija
07.03. 16:00 – Igaunija
07.03. 21:00 – Norvēģija
08.03. 11:00 – ASV
08.03. 16:00 – Slovākija

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi