Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Latvijas vīriešu un divnieku kamaniņu braucēji aizvada otro PK posmu

Latvijas vīriešu un divnieku kamaniņu braucēji piektdien Kanādā Vistleras trasē aizvada Pasaules kausa sezonas otrā posma pamatsacensības.

Pirmie startēs divnieki, sacensībām pēc Latvijas laika sākoties plkst.23:55, bet otrais brauciens paredzēts naktī uz sestdienu plkst.1.15. Tikmēr individuālie vīriešu braucieni sāksies plkst.2.35, bet otrais brauciens būs plkst.4.10.

Tiešraides būs vērojamas televīzijas kanālā "Best4Sport TV".

Divniekos Latviju pārstāvēs brāļi Juris un Andris Šici, kā arī Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs. Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš uz Kanādu nav devušies, turklāt nestartēs arī nākamajos divos posmos.

Tikmēr individuālajās sacensībās uz starta izies Kristers Aparjods, Inārs Kivlenieks un Riks Kristens Rozītis. Pirmie divi jau bija nodrošinājuši dalību pamatsacensībās, bet Rozītis pārvarēja kvalifikāciju, ieņemot desmito vietu Nāciju kausā. Šoreiz Latviju nepārstāvēs Artūrs Dārznieks.

Sestdien savukārt būs mači sievietēm un komandu stafete.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka dāmām vietu pamatsacensībās ir nodrošinājušas Ulla Zirne, Elīza Cauce un Kendija Aparjode. Zirne ceturtdien Nāciju kausā guva sesto vietu, kas ļāva kvalificēties pamatsacensībām.

Pirmajā posmā Insbrukā Kivlenieks ierindojās 20.vietā, Dārznieks bija 21.pozīcijā, bet Rozītis finišēja 29.vietā, kamēr Aparjods saņēma diskvalifikāciju.

Savukārt dāmām Aparjode izcīnīja devīto vietu, Cauce bija 15.pozīcijā, bet Zirne ierindojās 18.vietā, bet divniekos Putins/Marcinkēvičs ceturto vietu, kas bija viņu karjeras labākais rezultāts, tikmēr brāļi Šici izcīnīja sesto vietu, bet Gudramovičs/Kalniņš ierindojās 16.pozīcijā.

Šajā Pasaules kausa sezona paredzēti deviņi posmi, sestajam no tiem janvāra vidū notiekot Siguldā. Savukārt pasaules čempionāts norisināsies janvāra beigās Vinterbergas trasē Vācijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi