Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Par Vācijas skeletona komandas galveno treneri kļuvis vietējais speciālists Mačencs

Vietējais speciālists Dirks Mačencs kļuvis par Vācijas skeletona izlases galveno treneri, paziņojusi Vācijas Bobsleja un skeletona federācija (BSD).

Pašlaik 38 gadus vecais Mačencs savulaik pats bija skeletonists, bet karjeras laikā viņam neizdevās gūt vērā ņemamus sasniegumus.

Pēc konflikta ar BSD viņš kopš 2002.gada pārstāvēja Nīderlandi, izcīnot divas ceturtās vietas Eiropas čempionātā. Mačencs izcīnīja tiesības startēt 2006.gada olimpiskajās spēlēs, bet laicīgi nenokārtoja Nīderlandes pilsonību, līdz ar to Olimpiāde viņam gāja secen. Pēc tam viņš zemāka līmeņa sacensībās startēja arī zem Norvēģijas karoga.

Kopš 2010.gada viņš ir bijis Vācijas izlases treneru sastāvā, taču šobrīd kļuvis par komandas galveno treneri. Iepriekš viņš strādājis arī ar Nīderlandes, Norvēģijas un Jaunzēlandes skeletona izlasēm.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pagājušajā nedēļā Vācijas izlases galvenā trenera amatu atstāja Jenss Millers. BSD paziņojumā aiziešanas iemesli netika minēti, taču sarunā ar Vācijas medijiem Millers bija vaļsirdīgāks, paužot, ka viņam tika maksāts pārāk mazs atalgojums.

Tāpat viņš atzina, ka no Vācijas komandas Phjončhanā bija gaidījis labākus rezultātus. Žaklīna Lelinga kļuva par olimpisko vicečempioni, bet neviens no vīriem nespēja izcīnīt vietu uz goda pjedestāla.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi