Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rastorgujevs PČ militārpersonām paliek uzreiz aiz goda pjedestāla 15 km slēpošanā

Latvijas labākais biatlonists un Militārās policijas dižkareivis Andrejs Rastorgujevs piektdien Austrijā izcīnīja ceturto vietu pasaules militārpersonu čempionāta 15 kilometru distanču slēpošanas sacensībās.

Par sacensību uzvarētāju kļuva slavenais šveicietis, kurš karjeras laikā četras reizes kronēts par olimpisko čempionu, kā arī tikpat titulus izcīnījis Pasaules kausa kopvērtējumā.

Kolonja 15 kilometrus slēpoja 32 minūtēs un 31,7 sekundēs, otrās vietas ieguvēju Lukasu Bēglu no Vācijas apsteidzot par 32,6 sekundēm. Tikmēr bronzu izcīnīja soms Ristomati Hakola, kurš uzvarētājam zaudēja 40,9 sekundes.

Savukārt Rastorgujevs no Kolonjas atpalika 47,4 sekundes, bet līdz goda pjedestālam viņam pietrūka 6,5 sekunžu.

Kā vēstīts, ceturtdien Rastorgujevs izcīnīja otro vietu biatlona sprinta distancē. Tā kļuva par Latvijas pirmo medaļu šāda veida sacensībās.

Šī gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs Rastorgujevs guva 12.vietu iedzīšanā, bet pārējās distancēs saskārās ar lielām problēmām šaušanā un tika pie zemākām vietām.

Savukārt šī gada Pasaules kausa ieskaitē Rastorgujevam 13.vieta, kas ir viņa karjeras rekords. Sezonas septītajā posmā Kontiolahti viņš sprinta sacensībās izcīnīja otro vietu, šāda līmeņa sacensībās uz goda pjedestāla kāpjot otro reizi karjerā.

Tikmēr dāmām piektdien desmit kilometru brīvā stila distanču slēpošanas sacensībās Latvijas sportiste Jūlija Matvijenko ieņēma 27.vietu 34 dalībnieču konkurencē.

Par sacensību uzvarētāju kļuva vāciete Stefānija Bēlere, kura finišēja pēc 24 minūtēm un 14,1 sekundes, par 49,6 sekundēm pārspējot slovēnieti Lea Einfaltu. Savukārt Matvijenko uzvarētājai zaudēja vairāk kā sešas minūtes.

pievienotas pēdējās divas rindkopas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi