Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Šorttrekists Puķītis mainīs domas par Latvijas atstāšanu, ja mainīsies izlases treneris

Divās olimpiskajās spēlēs startējušais šorttrekists Roberto Puķītis ir gatavs mainīt savas domas un turpināt pārstāvēt Latviju, ja vien mainīsies izlases galvenais treneris, otrdien aģentūrai LETA sacīja sportists.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Puķītis paziņoja, ka aizvadījis savas pēdējās sacensības zem Latvijas karoga, jo viņam esot divi piedāvājumi no citām valstīm, vienu no tiem latvietim pieņemot. Šorttrekists arī pauda, ka valsts piederību mainīs attieksmes, nevis naudas dēļ.

Pirmdien Puķītim bija tikšanās ar Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK), Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) un Latvijas Slidošanas asociācijas (LSA) vadību, pēc kuras sportists ir gatavs savas domas mainīt.

"Jā, kā jau teicu intervijā televīzijai, esmu gatavs palikt Latvijā, taču ar nosacījumu, ja mainīsies izlases treneris," norādīja Puķītis. "Tikšanās laikā man tika apsolīts, ka situācija mainīsies."

Puķītis piebilda, ka viņam izteikti konkrēti solījumi par to, kas mainīsies komandā. "Līdz pirmdienai vajadzētu saņemt atbildes, es domāju, ka viss būs kārtībā," atzina sportists.

Viņš neslēpa, ka viņam ir nesaskaņas ar šorttreka treneri Evitu Krievāni. "Vēl šodien man nākas dzirdēt, ka es uz olimpiskajām spēlēm esmu braucis kauties nevis startēt. Tur nav vairs ko komentēt," sportists norādīja, ka attiecības ar Krievāni nav tās labākās.

Puķītis iepriekš arī neslēpa, ka viņam ir pretenzijas arī pet LOK prezidentu Aldonu Vrubļevski, taču tagad tās atrisinātas. Viņš iepriekš pauda, ka Vrubļevskis pirms olimpiskajām spēlēm telefoniski apsolījis, ka Puķītis Phjončhanā slidos visas trīs distances, tomēr tas neesot noticis.

"Abpusēji izrunājām iepriekš radušos situāciju, izpratām lietas būtību un tagad viss ir kārtībā," lakonisks par attiecībām ar LOK vadītāju bija Puķītis.

Viņš pēc Phjončhanas olimpiskajām spēlēm ir atsācis trenēties, aizvadot tā dēvētos sausos treniņus, uz ledus gan nekāpjot.

Februārī Phjončhanas olimpiskajās spēlēs Puķītis bija 11.vietā 1000 un 1500 metru distancēs. Dienvidkorejā startēja arī Roberts Zvejnieks, kurš bija desmitais 500 metros un 15.vietā 1000 metru distancē. Aizvadītajā nedēļā Zvejnieks piedalījās pasaules čempionātā, kur Puķītis nestartēja.

Top komentāri

opā
o
spraud man puķīt,spraud man puķīt bikšu caurumā .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi