Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

VIDEO: Olimpiskais reportieris starta ieskrējienā izaicina Melbārdi un Dreiškenu

Gaidot Ziemas Olimpiskās spēles, LMT Viedtelevīzija piedāvā raidījumu OLIMPISKAIS IZAICINĀJUMS par mūsu olimpiešiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam Dienvidkorejā. Priekšpēdējā raidījuma epizodē pirms Olimpisko spēļu atklāšanas LMT reportieris Edgars Buļs dosies uz Siguldas bobsleja trasi pie Latvijas bobslejistiem un mēģinās ieskrējienā pietuvoties Oskara Melbārža un Daumanta Dreiškena rezultātiem.

Bobslejisti neapšaubāmi ir Latvijas Olimpiskā cerība. Edgars Buļs dosies uz Siguldu, lai pats pārliecinātos, ka mūsu vīri ir ļoti stipri, ātri un gatavi cīņai par medaļām. Edgars noskaidros, kas ir svarīgs bobslejā un kā mūsu sportisti gatavojas startiem Phjončhanā. 

Aizvadījis fiziskās sagatavotības treniņu kopā ar Daumantu Dreiškenu, Latvijas karognesēju Olimpiskajās spēlēs, Edgars būs gatavs trenera Sanda Prūša izaicinājumam 30 metru sprintā. Vai Olimpiskajam reportierim sanāks iekļauties 3.5 sekundēs? Un vai viņam ieskrējienā ledus estakādē kaut nedaudz izdosies pietuvoties Olimpiešu Oskara Melbārža un Daumanta Dreikšena treniņu laikiem? To noskaidrosim jaunākajā OLIMPISKAJĀ IZAICINĀJUMĀ!

Raidījuma OLIMPISKAIS IZAICINĀJUMS 13 sērijās Latvijas ziemas sporta veidu atlēti atklās savu mērķtiecīgo gatavošanos Olimpiādei. Tas skatāms arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā, kur pieejama programma visām raidījuma sērijām. 

Jau šīs nedēļas beigās LMT Olimpiskais reportieris Edgars Buļs kopā ar Latvijas izlasi dosies uz Ziemas Olimpiskajām spēlēm Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem. Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus ceļā uz Olimpiādi un iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.

 

 


Ziemas olimpiskajām spēlēm Phjončhanā seko līdzi - Diena.lv/phjonchana2018

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi