Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: "Ziemas Rokiju" Buļu slaloma trasē izaicina olimpieši Zvejnieks un Gasūna

Gatavojoties Ziemas olimpiskajām spēlēm, LMT Viedtelevīzija piedāvā raidījumu Olimpiskais izaicinājums par Latvijas labākajiem sportistiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam. Olimpiskais reportieris jeb "Ziemas Rokijs" Edgars Buļs šajā epizodē trenēsies kopā ar Latvijas labākajiem kalnu slēpotājiem Kristapu Zvejnieku un Leldi Gasūnu, lai vienā rāvienā no amatiera kļūtu par kalnu pavēlnieku.

Raidījuma otrajā sērijā Buļs dodas uz Lietuvu, kur Snow Arena trenējas Latvijas kalnu slēpotāji. Raidījuma laikā tev 'bus iespēja noskaidrot, kāds ekipējums nepieciešams kalnu iekarošanai un kā iesildīties un trenēties, lai sasniegtu labāko rezultātu.

Pēdējo reizi uz slēpēm stāvējis pirms 12 gadiem, Edgars Buļs uzreiz pēc treniņa amatieru kalnā met izaicinājumu Leldei Gasūnai superslalomā. Kāds būs "Ziems Rokija" rezultāts ledus trases nobraucienā, un vai 30 sekunžu handikaps startā ļaus kaut nedaudz pietuvoties Leldes sniegumam, vari uzzināt, skatoties raidījumu!

Latvijas ziemas sporta veidu atlēti atklās savu mērķtiecīgo gatavošanos Olimpiādei 13 raidījumu Olimpiskais izaicinājums sērijās. Tas skatāms ne tikai portālā Diena.lv, bet arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā, kur pieejama programma visām raidījuma sērijām.

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs kopā ar Latvijas izlasi jau februārī dosies uz Dienvidkoreju, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem.


Ziemas olimpiskajām spēlēm Phjončhanā seko līdzi - Diena.lv/phjonchana2018

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi