Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Iespējams, jaunais Google viedtālrunis tiks saukts „Nexus 4G”

Nākamais "Google" tālrunis ar iespējamu nosaukumu Nexus 4G būs viens no jaudīgākajiem tirgū pieejamajiem viedtālruņiem ar "dual-core" 1.2 vai 1.5GHz frekvences procesoru un augstas izšķirtspējas 720p (1280x720) ekrānu. Interesanti, ka jaunajam tālrunim nebūs pieejami ārēji korpusa taustiņi un visa vadība, ieskaitot atgriešanos pamat skatā, tiks nodrošināta ar ekrānā pieejamām funkcijām.

Informācija par jaunā tālruņa funkcijām ir visai skopa, taču ir iespējams prognozēt, ka tālrunim būs pieejams ceturtās paaudzes 4G LTE tīkla savienojums, 1Gb operatīvās atmiņas un 1080p video uzņemšanas un atskaņošanas iespējas. Ievērojiet, ka 1Gb atmiņas apjoms tālrunim jau šodien ir lielāks, nekā daļai Latvijas lietotāju datoros pieejamais. Tālruņa mugurpusē būs pieejama 5 megapikseļu izšķirtspējas fotokamera, kas būs īpaši jūtīga arī neliela apgaismojuma apstākļos. Tālruņa sirds būs OMAP 4460 vai arī energoefektīvais 28nm pusvadītāju "Krait" bāzes "Snapdragon" procesors.

Programmatūras pamatā tālrunim būs Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operētājsistēma. Nexus 4G būs pirmais vai viens no pirmajiem tālruņiem ar Android 4. Paredzams, ka tālrunis veikalu plauktos būs pieejams vēlā rudenī ar operatoru starpniecību, sākot ar ASV AT&T operatoru.

Zīmīgi, ka datoru un populārā viedtālruņa "iPhone" ražotājs, uzņēmums "Apple" nesen ir paziņojis, ka iPhone 4 tālruni ASV ir iespējams iegādāties operatoriem nepiesaistītā versijā par 649 ASV dolāriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko