Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Otrajā TEDxRiga konferencē piedalīsies 23 Latvijas un ārvalstu lektori

Otrajā TED kustības nacionālā mēroga konferencē TEDxRiga, kas 13. jūnijā notiks kinoteātrī Rīgā – Splendid Palace, uzstāsies vairāk nekā 20 izcili Latvijas un ārvalstu runātāju. Konferences tiešraidi varēs vērot uz lielā ekrāna pie kinotēatra Splendid Palace,_ tedxriga.com un diena.lv_ mājas lapās, kā arī Lattelecom TV 113.kanālā un interneta TV, portālu Diena.lv informēja pasākuma rīkotāji.

"Šogad konferences tēma ir četri elementi. Tiek uzskatīts, ka visa eksistences pamatā ir četri elementi - gaiss, uguns, ūdens un zeme. Tie visi - kopā vai atsevišķi - pilda svarīgus uzdevumus gan dabā, gan mūsos pašos. Lai realizētu savas idejas un sasniegtu mērķus, tos liekam lietā, izvēloties sev tuvāko un spēcīgāko. Kas virza Tevi?" par TEDxRiga 2013 ideju stāsta organizatoru pārstāvis Pāvils Jurjāns.

Sesijā zeme uzstāsies Vaira Vīķe-Freiberga, Pauls Raudseps, Zaiga un Māris Gaiļi, Una Riekstiņa, Ernest Alexander Sabine un Dj Monsta. Sadaļā ūdens uzstāsies Vita Matiss, Tālis Juhna, Jan-Willem van den Bosch, Viesturs Celmiņš un Jānis Skutelis. Sesijā gaiss uzstāsies, Orbita, Ilze Aizsilniece, Aldis Kalniņš, Arnis Rītups, Inese Īrisa Liepiņa un Krišs Zilgalvis.

Noslēdzošā sesijā uguns uzstāsies Aigars Apinis, Matīss Čudars, Zane Čulkstēna, Baiba Rubesa un Mārtiņš Sirmais.

Konferences oficiālās valodas būs angļu un latviešu valoda. Iepazīties ar konferences norises programmu var mājas lapā tedxriga.com.

TEDxRiga atbalstītāji Nordea banka un Lattelecom, Samsung, Stokholmas Ekonomikas augstskola Rīgā, Amerikas Savienoto Valstu vēstniecība Latvijā, British Counsil, Splendid Palace, Green print, Vīna telpa TINTO, Rīga 2014, vīna bārs Garage, informatīvie atbalstītāji - Diena un Dienas Bizness.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko