Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Aicina mazos riteņbraucējus piedalīties Rīgas bērnu mini velomaratonā

Jau tradicionāli Uzvaras parkā tiek organizēts krāsains velopiedzīvojums mazajiem riteņbraucējiem – Rīgas bērnu mini velomaratons. Mazos veloentuziastus izjust velosacensību prieku un pierādīt sevi gaidām 27. maijā. 

Sacensību starts un finišs būs Uzvaras parkā, Uzvaras bulvārī 15. Uz starta līnijas pirmie velosacensību dalībnieki tiks aicināti plkst. 11.00. Velomaratona organizatori aicina mammas un tētus savus mazos censoņus pieteikt internetā, par mazāku dalības maksu. Pieteikties internetā, mājas lapā www.velo.lv., ir iespējams līdz 25. maija plkst. 23.59. Būs iespējams reģistrēties arī sacensību dienā, sākot no plkst. 9:00 līdz 10:30. Dalības maksa, iepriekš piesakoties internetā, - 2Ls, reģistrējoties sacensību dienā pirms starta - 4Ls. 

Spēku vienlīdzības nodrošināšanai sacensību dalībnieki tiks dalīti grupās atbilstoši vecumam un dzimumam. Velomaratonā iespējams piedalīties zēniem un meitenēm, kas dzimuši no 2009. līdz 2001. gadam. Mazie velobraucēji tiks arī pienācīgi godalgoti. Katra brauciena 1.- 3. vietu ieguvēji saņems medaļas, kā arī balvas no sponsoriem.

Sacensību nolikums pieejams www.velo.lv. Vecākus aicinām padomāt par drošību, nodrošinot bērnus ar nepieciešamo braukšanas ekipējumu. Velomaratonā visiem dalībniekiem aizsargķiveres ir obligātas. Par bērnu veselības stāvokli un sportisko sagatavotību atbildīgi paši dalībnieki un viņu vecāki.

Papildu informācija: www.velo.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi