Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Sestdien norisināsies SMScredit.lv Jūrmalas MTB velomaratona trases iepazīšanas brauciens

Sestdien, 18. augustā, norisināsies SMSCredit.lv Jūrmalas MTB maratona 47 km trases jeb tautas distances iepazīšanas brauciens, informēja organizatoru pārstāve Daina Saliņa.

SMSCredit.lv Jūrmalas MTB maratons, kas norisināsies 26. augustā, ir šogad Latvijā vienīgās starptautiskās kalnu divriteņu sacensības. Vienlaikus tās ir arī vienīgās MTB sacensības Rietumeiropā, kurām starta/finiša zona atrodas pludmalē.

Iepazīšanās brauciena dalībnieki tiks gaidīti plkst. 12:00 autostāvvietā, kura atrodas pa labi no Jūrmalas šosejas, nogriežoties virzienā uz Ventspils šoseju, pirms iebraukšanas Jūrmalā. Tikšanās vieta SMSCredit.lv MTB maratona 47 km trases iepazīšanās braucienam atzīmēta pielikumā esošajā kartē. Tikšanās vietā būs iespēja arī reģistrēties SMSCredit.lv Jūrmalas MTB maratonam ar 30% atlaidi.

47 km trases iepazīšanās braucienu vadīs pieredzējušais riteņbraukšanas speciālists Dainis Ritums. Pirms došanās trasē D. Ritums sniegs drošības instruktāžu un klātesošie varēs uzdot interesējošos jautājumus. Treneris iesaka dalībniekiem ņemt līdzi pulsometrus, lai kontrolētu savu slodzi. 

D. Ritums saka: „Pirms sacensībām lietderīgi iepazīt gaidāmo trasi, tas ļauj jau laikus sagatavoties sacensībām, kā arī uzzināt par knifiem, kas jāņem vērā konkrētajā trasē. Šādi braucieni pirms īstā starta dod iespēju arī dalīties pieredzē ar citiem riteņbraukšanas entuziastiem, jo nenotiek sacensība, bet gan trases izpēte. Galu galā tā ir iespēja arī lieliski pavadīt sestdienu.”

Iepazīšanās brauciena laikā trases dzirdināšanas punktā būs izveidota bāzes stacija, kur dalībnieki varēs atveldzēties un atgūt spēkus. 

SMSCredit.lv Jūrmalas MTB maratonā var pieteikties trīs distancēs – 81 km sporta, 47 km tautas vai bērnu distancē. SMSCredit.lv MTB maratonā vērtīgas balvas var iegūt arī tie, kas nekāps uz goda pjedestāla. 47 kilometru tautas distancē katras 100. vietas ieguvējs (līdz 1000. vietai ieskaitot) saņems 100 eiro naudas balvu. 

Dalībai SMSCredit.lv Jūrmalas MTB maratonā iespējams pieteikties, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv, City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos. Atgādinām, ka bērni līdz 12 gadu vecumam dalībai SMSCredit.lv Jūrmalas MTB maratonā līdz pasākuma norises dienai var reģistrēties bez maksas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi