Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Svētdien norisināsies Tele 2 Rīgas velomaratons

Svētdien, 3. jūnijā, plkst. 10.00 Rīgas pilsētas izpildidrektors Juris Radzevičs atklās Tele 2 Rīgas velomaratonu, kam starts tiks dots 11. novembra krastmalā.

Pirmie plkst. 10.00 startēs profesionālie riteņbraucēji, kuri cīnīsies par uzvaru Rīgas Grand Prix 191 km garajā trasē. Šīs sacīkstes ir iekļautas Starptautiskās Riteņbraukšanas savienības (UCI) sacensību kalendārā, un to laureātiem tiks piešķirti UCI punkti un naudas balvas.

Plkst. 10.05 tiks dots starts Credit 24 Sporta distances (87 km) dalībniekiem un plkst. 10.10 startēs Tautas klases (31,4 km) riteņbraucēji. Savukārt Ģimeņu distances (15,7 km) dalībnieki uz starta līnijas stāsies plkst. 14.30. Jāatzīmē, ka šīs ir lielākās un visplašāk apmeklētākās riteņbraukšanas sacensības Rīgā un vienas no populārākajām Latvijā.

Tele 2 Rīgas velomaratonā startēs arī Rīgas pašvaldības komanda. Ir pieteikušies 174 dalībnieki, to skaitā, ir gan pašvaldības darbinieki, gan viņu ģimenes locekļi.

Dalībnieku vidū ir Rīgas domes deputāti un darbinieki, kā arī pārstāvji no departamentiem un to pakļautības iestādēm. Velomaratonā startēs darbinieki no Finanšu departamenta, Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Īpašuma departamenta, Labklājības departamenta, Pilsētas attīstības departamenta, Satiksmes departamenta, Rīgas bāriņtiesas, Rīgas pilsētas būvvaldes, Rīgas pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas, Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcijas, aģentūras Rīgas gaisma

Tele 2 Rīgas velomaratonu atbalsta Rīgas dome, to organizē SIA Igo Japiņa Sporta aģentūra, biedrība Latvijas Kalnu divriteņu federācija, biedrība Latvijas Riteņbraukšanas federācija sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi