Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ziemas sports

FOTO: PK posms kamanu suņu sportā Madonā

Pagājušajā nedēļas nogalē, 25. un 26. februārī, sporta un atpūtas bāzē Smeceres sils ceturto reizi norisinājās Dog Sport Carnikava un Latvijas Kamanu suņu sporta federācijas rīkotais Pasaules kausa posms kamanu suņu sportā, kas vienlaicīgi bija arī Latvijas Ziemas čempionāts, informē organizatoru pārstāvis Ivars Bācis.

Nedēļas nogalē Madonā būs iespējas redzēt pasaules klases slēpotājus Skandināvijas kausā

Marta pirmajā nedēļas nogalē Madonas sporta un aktīvās atpūtas bāzē Smeceres sils norisināsies ļoti spēcīga sastāva distanču slēpošanas sacensības – Skandināvijas kauss, ļaujot skatītājiem un distanču slēpošanas līdzjutējiem klātienē redzēt pasaules klases slēpotājus no Norvēģijas, Zviedrijas, Somijas, kā arī citām valstīm, tajā skaitā arī Kanādas.

Bots/Plūme PK pēdējā posmā paliek septītie, bet kopvērtējumā izcīna trešo vietu

Latvijas divnieks Mārtiņš Bots/Roberts Plūme sestdien Vinterbergā Pasaules kausa (PK) pēdējā, devītajā posmā ieņēma septīto vietu un sezonas kopvērtējumā izcīnīja trešo vietu, kamēr otra Latvijas ekipāža Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts ierindojās desmitajā pozīcijā, arī kopvērtējumā noslēdzot pirmo desmitnieku.

FOTO: Otro reizi Rankā aizvadīts īpašais 100 km slēpojums

Pirms dažām dienām Rankā otro gadu pēc kārtas tika aizvadīts SK Piebalga rīkotais un Gulbenes pašvaldības atbalstītais Rankas Kartonfabrikas slēpošanas maratons, kas ir īpašs ar to, ka tā ietvaros viena no distancēm ir 100 km, kas ir viena no pašām garākajām pasaulē, kādas ir kādā no slēpojumiem, informē organizatoru pārstāvis Ivars Bācis.

FOTO: Latvieši būvē sniega trases pasaules čempionātam Gruzijā

Pašmāju uzņēmuma We Build Parks komandai ir aizritējušas divas nedēļas kopš ierašanās Gruzijas slēpošanas kūrorta pilsētā Bakuriani. Latvieši ir atbildīgi par slopestyle un big air disciplīnu sniega trašu būvniecību šī gada brīvā stila slēpošanas un snovborda pasaules čempionātam, kurš norisinās no 19. februāra līdz 5. martam. Latviešu komanda grūtāko darbu ir padarījuši. Tiek vēstīts, ka sniega trašu izveide veiksmīgi noritējusi pēc plāna un rezultāts no sportistu puses tiek vērtēts pozitīvi.