Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ziemas sports

Eiduka atklāj sezonu ar 9.vietu spēcīga sastāva FIS sacensībās Muonio

Ar izcīnīto 9.vietu 10 kilometros brīvajā stilā ar intervāla startu ļoti spēcīga sastāva FIS sacensībās ar vairākām olimpisko spēļu medaļniecēm Somijas ziemeļu ciematā Olosā, ko var pielīdzināt Pasaules kausa posmam, jauno sezonu iesākusi pasaules vicečempione U23 grupā Patrīcija Eiduka no Vecbebriem, informē slēpotājas pārstāvis Ivars Bācis.

Palikusi viena cerība © DIENA

Sezonas garumā īkšķis vairs nebūs jātur. Jaunākais no skeletona brāļiem Martins Dukurs sportista karjeru ir beidzis, savukārt Tomasss Dukurs labākajā gadījumā startēs tikai pasaules čempionātā Sanktmoricas trasē Šveicē.

Eiduka par izmaiņām distanču slēpošanā: Neatbalstu, būs skarbas pārmaiņas

Šī gada pasaules vicečempione U23 grupā distanču slēpošanā Patrīcija Eiduka nav priecīga par jaunajām izmaiņām saistībā ar distanču vienādošanu sievietēm ar vīriešiem. Līdzīgi uzskata arī norvēģietes, bet zviedrietēm ļoti patīk šāds jauninājums, informē slēpotājas Eidukas pārstāvis Ivars Bācis.

Uz vēlēšanām un bobsleja testiem! Izsludināta vēl viena jauno sportistu atlase bobslejā

Lai Latvijas bobsleja komanda uz Milānas-Kortīnas olimpiskajām spēlēm 2026.gadā varētu doties kā viena no favorītēm, ir pats pēdējais brīdis atlasīt spēcīgus un eksplozīvus jauniešus, kuri pēc četriem gadiem cīnīsies par olimpiskajām godalgām. Šobrīd nepieciešama sīvāka iekšējā konkurence stūmēju vidū, lai veicinātu straujāku izaugsmi, un Latvijas sportistu uzvārdi atgrieztos starta rekordu tabulās. Lai to sasniegtu, tiek izsludināta vēl viena jauno sportistu atlase - Saeimas vēlēšanu dienā, 1.oktobrī, plkst. 12.00, Murjāņu sporta ģimnāzijā aicināti jaunie kandidāti, kuri vēlas nodarboties ar bobsleju.