Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijā

Ambiciozi jāiedzen Tallina un Viļņa © DIENA

Par to, ko Rīga sāk no nulles, par skatījuma mainīšanu uz investīciju piesaisti un par mācīšanos pārdot ar Rīgas Investīciju un tūrisma aģentūras direktoru Fredi Bikovu sarunājās Dace Skreja.

Sportam nepieciešams spēcīgs lobijs © DIENA

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatā vajadzētu stāties cilvēkam ar izpratni un spēju visus vienot un vienlaikus – kurš līdz šim nav bijis galveno sporta organizāciju vadībā, sarunā ar Intu Megni saka LOK izpildkomitejas loceklis Einars Fogelis.

Kossovičs pārmet JV politiķiem netiešu draudu izteikšanu Rīgas izpilddirektoram

Pēc pārbaudes sākšanas par iespējamu nesaimniecisku darbību Rīgas ielu remontos Jaunās vienotības (JV) vicemērs Vilnis Ķirsis un īpaši šīs frakcijas deputāts Olafs Pulks izdara "ārkārtīgi lielu spiedienu un pat izsaka netiešus draudus" pilsētas izpilddirektoram Jānim Langem, šorīt LTV Rīta panorāmā apgalvoja Rīgas domes deputāts, Rīgas mēra Mārtiņa Staķa frakcijas Progresīvie/Par (PP) pārstāvis Mārtiņš Kossovičs.

Rīgas domes koalīcijā domstarpības nerimst © DIENA

Par nesaskaņām Rīgas domē un sagaidāmajiem attīstības scenārijiem, tostarp iespējamo Rīgas mēra Mārtiņa Staķa amata zaudēšanu, Guntars Gūte sarunājas ar neatkarīgo un bezpartijisko Rīgas domes deputātu Kasparu Spundi.

Zīle: Valdība agonē, un JV gaida, kad NA vai AS kļūdīsies

Jaunajai vienotībai (JV) iniciējot sarunas par pārmaiņām valdošajā koalīcijā, valdība pašlaik agonē, šādu viedokli intervijā Latvijas Avīzei paudis Nacionālās apvienības (NA) politiķis, Eiropas Parlamenta deputāts Roberts Zīle.

Karadarbība pēc būtības notika Krievijas teritorijā © DIENA

Par to, cik tālejošas sekas uz Vladimira Putina režīma noturību un Krievijas spēju turpināt karu pret Ukrainu būs nedēļas nogalē piedzīvotajam privātās militārās kompānijas Vagner īpašnieka Jevgeņija Prigožina sarīkotajam 24 stundu militārajam dumpim, drošības politikas ekspertu Tomu Rostoku iztaujā Agnese Margēviča.