Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Jaunā Vienotība

Buksē sarunas par valdības restartu un AS atgriešanos koalīcijā

Sarunas par iespējamām pārmaiņām ne tikai valdības ministru sastāvā, bet arī par valdības koalīcijas iespējamu paplašināšanu ar vismaz daļu Apvienotā saraksta tiešām notiek, to Dienai apstiprinājuši politiķi no visiem šajās sarunās iesaistītajiem politiskajiem spēkiem kā nosacījumu informācijas sniegšanai izvirzot to, ka netiks oficiāli citēti. Vienlaikus no sarunās tieši iesaistīto un lēmumu pieņemšanas līmeni savās partijās ieņemošo politiķu teiktā rodas iespaids, ka šīs sarunas šobrīd, lai arī norit ļoti aktīvi, ir iestrēgušas daudzo neskaidrību un savstarpēji pretrunīgo interešu dēļ.

Kalniete: JV mērķis EP vēlēšanās ir trīs mandāti

Šogad "Jaunās Vienotības" (JV) mērķis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās ir trīs mandāti, bet vai šis rezultāts tiks sasniegts, ir vēlētāju rokās, aģentūrai LETA pauda EP vēlēšanās startējošā esošā EP sasaukuma deputāte Sandra Kalniete.

Vienotības vieta tukša nepaliks

Par Vienotības nākotni un pieprasījumu pēc jaunas partijas pie frakcijām nepiederošo, bet no Jaunās Vienotības Saeimā ievēlēto deputātu, kādreizējo ilggadējo Madonas mēru Andreju Ceļapīteru iztaujā Agnese Margēviča.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide