Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

LOK

LOK prezidenta amata kandidāts: Nav vērts diviem nabagiem apvienoties

Visi Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amata kandidāti pašlaik ir pret LOK un Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) apvienošanu, tomēr tālākā nākotnē par šādu jautājumu varētu diskutēt, kandidāti pauda Sporta Avīzes rīkotajā priekšvēlēšanu debatē.

Uz LOK prezidenta amatu kandidēs pieci pretendenti

7. maijā noslēdzās Olimpisko sporta veidu federāciju pieteikumu iesniegšana Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālās asamblejas pārskata - vēlēšanu sesijā paredzētajām vēlēšanām. Kopumā LOK vēlētajiem amatiem izvirzītas 87 kandidatūras, bet uz prezidenta amatu pretendēs pieci kandidāti – Ansis Dāle, Viesturs Koziols, Arnis Lagzdiņš, Raimonds Lazdiņš un Jānis Reirs.

Portāls: Uz LOK prezidenta amatu cer vismaz trīs kandidāti

Uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu LOK Ģenerālajā asamblejā 4.jūnijā pretendēs vismaz trīs kandidāti - politiķis Jānis Reirs (JV), uzņēmējs Viesturs Koziols un Raimonds Lazdiņš, piektdien vēsta portāls "delfi.lv".

FOTO: Aizvadīta Olimpiskā diena 2024

Piektdien, 26. aprīlī Olimpiskā diena plkst. 9.30 sākās ar Olimpisko stundu, kuru tiešsaistē vadīja mūziķis Jānis Pētersons no grupas ‘’Citi zēni’’, iekustinot visus skatītājus veselīgā rīta rosmē, stāstot par Olimpiskajiem simboliem un vērtībām un noslēgumā arī pārbaudot skatītāju zināšanas erudīcijas testā.

Piektdien ar Olimpisko dienu noslēgsies Olimpiskais mēnesis

Olimpiskais mēnesis noslēgsies 26. aprīlī ar Olimpiskās dienas aktivitātēm. Olimpiskās dienas ietvaros plkst. 9.30 norisināsies Olimpiskās stundas tiešraide, kurā šogad plašāks ieskats tiks sniegts par vienu no Olimpiskajiem simboliem - Olimpisko lāpu. Plkst.11.00 norisināsies Vislatvijas vingrojums, kura laikā vairāk kā 780 norises vietās vingros vismaz 150 000 reģistrētie dalībnieki.

FOTO: Latvijas Olimpiskajā komitejā atklāj Parīzes Olimpiešu sienu

Šodien, 23. aprīlī, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks kopā ar Francijas vēstnieci Latvijā Aurēliju Ruajē-Gunēnu, Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta pienākumu izpildītāju Juri Zīvartu un Olimpiešiem – šāvēju Agati Rašmani un svarcēlāju Ritvaru Suharevu atklāja Parīzes Olimpiešu sienu.

LOK patlaban nosveras par labu Latvijas dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs

Latvijas Olimpiskā komitejas (LOK) šā brīža nostāja ir doties uz Parīzes olimpiskajām spēlēm, vienlaikus turpinot darbu pie tā, lai Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) pieņemtu papildinošus un precizētus lēmumus par individuālajiem sportistiem ar krievu un baltkrievu pasēm, trešdien Rīgā LOK Ģenerālās asamblejas laikā skaidroja LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide