Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Notikumi

Jūrmalā atklās lielāko Gaismas parku Latvijā(4)

9. decembrī plkst. 16.30 Jūrmalā atklās Latvijā lielāko Gaismas parku. Dzintaru mežaparka teritorija pārvērtīsies par pārsteigumiem bagātu Gaismas parku, kur iemirdzēsies īpaši Ziemassvētku tematikai veidoti dekori no 85 tūkstošiem LED gaismiņu, portālu Diena.lv informē Jūrmalas pilsētas domes pārstāve Zanda Krastiņa.

Staro Rīga festivālā šogad būs apskatāmi 35 objekti

Nākamās nedēļas nogalē gaidāmajā festivālā Staro Rīga varēs apskatīt 35 gaismas objektus un instalācijas, kas būs veltīti ne vien Latvijas, bet arī Somijas valsts simtgadei, aģentūrai LETA norāda Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāve Indra Vilde.

FOTO: Koncerts Gido Kokara Dziesmu svētku mantojums

Gatavojoties Latvijas valsts simtgades zīmē notiekošajiem Dziesmu un deju svētkiem, 28. oktobrī plkst.18 koncertā Gido Kokara dziesmu svētku mantojums Latvijas Universitātes Lielajā aulā Latvijas virsdiriģenti, komponisti, kori, dejotāji un daudzi citi atskaņotājmākslinieki ciešā sadarbībā ar Latvijas Nacionālo kultūras centru, izdevniecību Musica Baltica realizēja leģendārā kordiriģenta Gido Kokara ieceri par Svētku atklāšanas koncertu. Koncerta mākslinieciskie vadītāji – Ints Teterovskis un Agita Ikauniece, režisors Juris Jonelis un scenārija autore Nora Ikstena.

Aicina pieteikties viduslaiku realitātes projektam Uz savas ādas 2(1)

Cik smags ir zobens? Kā ir jāt ar zirgu, tērptam bruņās? Kas īsti notika Latvijas teritorijā viduslaikos? Uz šiem un citiem jautājumiem atbildes varēs rast jebkurš, kas nolems izjust vēstures pieskārienu, jo sākusies pieteikšanās projektam Uz savas ādas 2. Pirmais projekts noslēdzās šī gada jūlijā, un tajā dzīvi viduslaiku garā līdz finālam izturēja 13 dalībnieki - deviņi puiši un četras meitenes, portālu Diena.lv informēja biedrības Exercitus Rigensis vadītājs Juris Ņečajevs.

Rīgā nākamgad uzstāsies Pink Floyd mūziķis Rodžers Voterss

Leģendārās britu rokgrupas Pink Floyd dibinātājs un vizionārs Rodžers Voterss 2018. gada vasarā Rīgā uzstāsies ar vienu no krāšņākajiem 21.gadsimta rokmūzikas šoviem. Rodžera Votersa koncertturneja US + THEM jau kopš vasaras sākuma apceļojusi lielākās ASV pilsētas, pulcējot simtiem tūkstošu sajūsminātu fanu un gavilējošu mūzikas kritiķu, bet nākamgad 24.augustā Arēna Rīga piedzīvos grandiozāko šovu, kāds jebkad skanējis tās sienās, vēsta FBI.

Februārī Latvijā ar koncertu atgriezīsies Milky Chance

2018. gadā Latvijas fanus priecēs vācu elektroniskās folkmūzikas apvienība Milky Chance, kas 14. februārī ar koncertu viesosies Rīgā, koncertzālē Palladium. Biļetes uz koncertu būs pieejamas no piektdienas, 15. septembra.

Pirmo reizi notiks sabiedrības vadītāju konference Celtspēja

20. oktobrī Liepājā, koncertzālē Lielais dzintars, notiks pirmā sabiedrības vadītāju konference Celtspēja, uz kuru aicināti valsts pārvaldes iestāžu, kapitālsabiedrību, organizāciju un pašvaldību vidējā un augstākā līmeņa vadītājas un vadītāji.

Vairāk Notikumi